V-aţi cumpărat un nou telefon Huawei? Cu Phone Clone vă puteţi transfera datele de pe vechiul telefon, cu până la 1GB/m

Aplicația Phone Clone, disponibilă pe toate smartphone-urile noi HUAWEI, permite personalizarea noului telefon achiziționat prin migrarea resurselor din vechiul telefon, viteza de transfer fiind de până la 1 GB pe minut. Procesul poate fi realizat indiferent de sistemele de operare (iOS sau Android), atât pe smartphone-ul nou, cât și pe cel vechi. Nu se realizează nicio copie de rezervă în cloud și nu se folosește niciun hard disk.

Pentru a începe procesul de transfer de date, utilizatorul trebuie să descarce sau să deschidă Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Toate smartphoneurile Huawei noi vin cu aplicația Phone Clone preinstalată. Pentru a descărca aplicația, acesta trebuie să intre în magazinele de aplicații disponibil în telefon. Pentru modelele Huawei, aplicația este disponibilă și în magazinul Huawei App Gallery.

Ulterior, utilizatorul trebuie:

  1. Să deschidă aplicația Phone Clone și să atingă „Acesta este noul telefon”.
  2. Să acceseze aplicația Phone Clone de pe telefonul vechi (poate fi găsită pe alte platforme de distribuție de aplicații) și să apese „Acesta este telefonul vechi”.
  3. Să conecteze cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon.
  4. Să colecteze datele pe care dorește să le transfere de pe telefonul vechi pe cel nou. Phone Clone permite utilizatorilor să selecteze ce aplicații și ce date doresc să transfere pe noul telefon, în loc să copieze întregul dispozitiv. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar reduce și spațiul folosit.
  5. Să aștepte finalizarea transferului, urmând ca noul dispozitiv să fie deja customizat.

Magazinul propriu de aplicații HUAWEI a fost lansat în aprilie 2018 şi are 500 de milioane de utilizatori la nivel global, fiind disponibil acum în peste 170 de țări.

HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, urmând ca în viitorul apropiat să se alăture și BRD. Echipa locală Huawei este în discuții și cu celelalte grupuri bancare importante, pentru ca aplicațiile lor să fie disponibile în AppGallery cât mai repede. AppGallery conține și aplicații din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards sau WorldClass.

În total, AppGallery conține peste 75 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.

Până pe 17 aprilie, HUAWEI desfășoară campania „Descărcați și câștigați”, prin intermediul căreia utilizatorii magazinului de aplicații Huawei AppGallery pot câștiga puncte, pe care le pot folosi pentru activarea serviciilor suplimentare în AppGallery. Persoanele care achiziționează un Huawei P40 lite în perioada campaniei, spre exemplu, pot primi automat 50 de puncte HUAWEI, prin adăugarea codului promoțional aferent achiziției în secțiunea HUAWEI ID – HUAWEI POINTS.

În fiecare zi, primii 5.000 de utilizatori care se înscriu în campania „Descărcați și câștigați” pot primi 5 puncte HUAWEI. Aceste puncte pot fi utilizate pentru activarea serviciilor următoare: spațiu suplimentar în Huawei Cloud, imagini de fundal, teme sau fonturi noi și beneficii speciale în jocurile și aplicațiile disponibile în secțiunea “Play With Huawei Points” din AppGallery.