Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

UE-India: lansarea Consiliului pentru Comerț și Tehnologie

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și prim-ministrul Indiei, Narendra Modi, au convenit să lanseze Consiliul pentru Comerț și Tehnologie UE-India la reuniunea de luni, 25 aprilie, de la New Delhi. Acest mecanism de coordonare strategică va permite ambilor parteneri să abordeze provocările legate de comerț, tehnologie și securitate și, astfel, să aprofundeze cooperarea în aceste domenii între UE și India.

Ambele părți au convenit că schimbările rapide din mediul geopolitic evidențiază necesitatea unui angajament strategic comun aprofundat. Consiliul pentru Comerț și Tehnologie va oferi conducerea politică și structura necesară pentru operaționalizarea deciziilor politice, coordonarea lucrărilor tehnice și raportarea la nivel politic pentru a asigura implementarea și urmărirea în domenii care sunt importante pentru progresul durabil al economiilor europene și indiene.

Chiar dacă ne aflăm la a 60-a aniversare de la stabilirea relațiilor diplomatice, suntem încrezători că valorile comune și interesele comune ale UE și India oferă o bază solidă pentru intensificarea cooperării strategice reciproc avantajoase și mai profunde, se precizează într-un comunicat de presă al Comisiei Europene. Uniunea Europeană și India sunt legate de zeci de ani de parteneriat strâns și sunt hotărâte să intensifice eforturile comune pentru a aborda provocările actuale și a aborda circumstanțele geopolitice.

Decizia de a înființa un Consiliu pentru Comerț și Tehnologie va fi prima pentru India cu oricare dintre partenerii săi și a doua pentru Uniunea Europeană, după prima pe care a stabilit-o cu SUA.