Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Tremend devine furnizor de soluții informatice pentru Comisia Europeană

Tremend, compania românească ce a figurat de 4 ori, consecutiv, în clasamentul FT 1000 al celor mai dinamici jucători din Europa, devine acum şi un furnizor major de servicii informatice pentru Comisia Europeană și alte instituții europene, susținându-le în procesul de digitalizare și inovare în domenii precum: educație, guvernare publică şi comunicare cu cetățenii. Contractele cadru multianuale semnate pentru instituții centrale europene au un buget total de 25 de milioane de euro, cu venituri aferente estimate la 2,7 milioane de euro pentru 2020 și 7 milioane de euro pentru 2021. Prin implicarea în aceste proiecte, Tremend și-a consolidat prezența în Belgia, Luxemburg și Italia, ca furnizor de tehnologie software și inovație în întreaga Europă.

Care sunt proiectele în care activează Tremend
Până în prezent, compania este implicată în 10 proiecte majore pentru instituții centrale ale Uniunii Europene, cu beneficii directe pentru milioane de cetățeni ai Europei. Proiectele sprijină creșterea competitivității în rândul adulților și tinerilor prin promovarea învățării colaborative, susţinerea conectivităţii, a schimburilor de cunoștințe și de experiență în limbi străine, prin crearea de reţele şi oportunităţi de dezvoltare profesională, oferirea unbor soluții de infrastructură cloud, operare și gestionare de platforme informatice complexe, prin asigurarea dezvoltării de soluții inovatoare de comunicare și colaborare digitală, aplicații mobile, platforme de e-Learning și conținut educațional multimedia.

Printre proiectele majore derulate de Tremend amintim Platforma electronică pentru educația adulților în Europa (EPALE), cât și eTwinning și School Education Gateway – platforme online dedicate specialiştilor din domeniul educației, care susțin eforturile CE în depășirea dificultăților curente din sfera învățământului preuniversitar. Tremend este, totodată, partener tehnologic în consorțiul pentru implementarea Platformei europene pentru competențe digitale și locuri de muncă. De asemenea, compania românească dezvoltă şi aplicații e-Learning pentru Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și este responsabilă pentru sistemele de backup în cloud pentru portaluri critice europene.

Instituțiile pentru care Tremend dezvoltă soluții software se numără Agenţia Europeană de Mediu (EEA), Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA), Direcţia Generală pentru Educaţie şi Cultură (DG EAC), Direcţia Generală pentru Ocuparea forței de muncă, afaceri sociale și incluziune (DG EMPL), Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA), Direcţia Generală pentru Comunicare (DG Comm), Direcția Generală Informatică (DG DIGIT), Centrul Comun de Cercetare (JRC) Italia, Direcţia Generală pentru Rețele de Comunicare, Conținut și Tehnologie (DG CONNECT) şi Oficiul de Publicații al Uniunii Europene (OP).

Ce tehnologii abordează Tremend
Sistemele realizate integrează tehnologii de ultimă generație, precum Inteligență Artificială (AI) și Machine Learning (ML), Programare neuro-lingvistică (NLP), Devops, design UI/UX și contribuie la modernizarea și îmbunătățirea infrastructurii IT, încurajând transparența în organizațiile din sectorul public.

”Tremend aduce un aer proaspăt de inovație tehnologică în zona proiectelor instituțiilor Uniunii Europene. În același timp, dovedim cu fiecare proiect că suntem un partener solid și de încredere, capabil să livreze cu succes proiecte de dimensiuni variate, mergând până la sisteme critice și proiecte complexe de importanță publică majoră. În plus, credem în dezvoltarea europeană, beneficiem de pe urma integrării europene, și contribuim activ la aceasta, atât prin activitatea noastră economică internațională, cât și prin impactul social al proiectelor în care ne implicăm”, precizează Ștefan Morcov, Senior Partner – Tremend, Benelux.

Fişă de prezentare – Tremend
În perioada următoare, Tremend va pune un accent puternic pe furnizarea de soluții tehnologice ce vor contribui la dezvoltarea sustenabilă a societății europene, și își propune să continue extinderea internațională a afacerilor, în Europa de vest și centrală, Asia și SUA. Compania are o experiență de 15 ani în dezvoltarea de soluții și servicii software, cu clienți în 20 de țări pe 4 continente și cu peste 700 de proiecte de anvergură lansate în sectoare precum finanțe, bănci, telecom, auto, retail și servicii medicale, fiind unul dintre cei mai puternici jucători în industria IT europeană. Compania folosește ultimele tehnologii ale zilei, de la AI și Machine Learning, la IoT și microservicii. În 2020, Tremend a fost inclusă în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA, a primit distincția Impact Star Award în clasamentul Deloitte Technology Fast 50 CE pentru inovație și impactul pozitiv asupra societățiiși a apărut, pentru a patra oară consecutiv, în FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies. De asemenea, în anii trecuți a intrat, de două ori, în topurile Deloitte Fast 50 Central Europe al celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune și de două ori INC. 5000 Europa, clasamentul companiilor cu cea mai mare creștere. Tremend are două sedii în România, în București și în Brașov, cât și în Atlanta (Statele Unite), Bruxelles (Belgia), Londra (UK), Luxembourg.