Tremend deschide un birou în Luxemburg, condus de Ştefan Morcov

Tremend deschide un birou în Luxemburg, coordonat de Ştefan Morcov, din funcția de Managing Director ce are ca obiectiv atragerea de clienți din țările vecine precum Belgia, Franța, Germania și Olanda și extinderea business-ului în Europa de Vest, prin proiecte de transformare digitală și inovație. Compania mai are puncte de lucru în Belgia, Marea Britanie, Statele Unite și două sedii în România.  

„Tremend Benelux se va concentra pe proiectele Uniunii Europene, pe cele din sectorul privat, inclusiv pe industrii precum comerț, retail sau telecom. Luxemburg va face parte din strategia noastră R&D, susținând dezvoltarea de noi produse și acumularea de know-how.”, precizează Ștefan Morcov, Managing Director, Tremend Benelux (foto). Acesta s-a alăturat Tremend în 2018, în calitate de Senior Partner și a fost implicat în înființarea unor noi unități de business, precum eLearning și celei dedicate sectorului public internațional.

Activitatea noii filiale se va concentra pe proiectele europene și cu alte instituții internaționale. În 2020, 13,5% din cifra de afaceri a companiei a provenit din proiectele semnate pentru Comisia Europeană. Pentru 2021, Tremend estimează, de asemenea, venituri de 7 milioane de euro din această verticală. În perioada imediat următoare, Tremend se va axa pe consolidarea noului birou în zona de delivery management, software engineering și business development. 


Tremend a fost fondată de Ioan Cocan și Marius Hanganu în 2005, pornind de la experiența acumulată în Silicon Valley. În anul 2020, veniturile companiei au fost de 20 de milioane euro.

”Evoluția noastră recentă include parteneriate cu furnizori majori de tehnologie, cum sunt Salesforce, Microsoft și Amazon, dezvoltarea de produse noi, precum TORP, soluția noastră emblematică dedicată domeniilor financiar, bancar și telecom. Punem accent pe investițiile în dezvoltarea profesională a echipei noastre și în cercetare, în tehnologiile emergente precum IoT, Artificial Intelligence, Machine Learning și Biometrie”, menționează Marius Hanganu, Managing Partner, Tremend.