Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

TotalSoft: cifră de afaceri de + 31 mil. euro, în creştere cu 26% în 2022 faţă de 2021

Compania românească TotalSoft a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 mil. euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent.

Compania a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, iar veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri. TotalSoft a fost fondată în 1994, iar în toamna anului 2016, TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Potrivit oficialilor companiei, cele mai mari creșteri au fost generate de soluțiile Charisma Financial Services, Charisma HCM și Charisma ERP.

Soluția Charisma Financial Services a înregistrat o creștere semnificativă față de anul 2021, prin proiectele noi pentru clienți externi și implementarea unor soluții privind raportări legale, cum ar fi IFRS și SAF-T.

În 2022, compania a investit într-o nouă generație de soluții Charisma ERP și Charisma HCM, care includ noi tehnologii și funcționalități, și a dezvoltat peste 200 de proiecte pentru clienții existenți, în vederea alinierii aplicației la raportarea legală (de exemplu, SAF-T, e-Facturare, e-Transport).

Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări de pe patru continente, fiind un important furnizor de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală.

TotalSoft se poziţionează drept unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre primii 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM.
Foto: Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft