Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Top – cele mai bune universități din lume: UK, SUA şi Elveţia

Cel mai nou clasament global al universităților publicat de către „Times Higher Education” pe 3 septembrie a plasat Universitatea Oxford din Marea Britanie în vârful topului internaţional de 200 de poziţii. Instituțiile educaţionale sunt clasificate pe baza a 5 indicatori: calitatea predării, cercetarea, numărul de citate în bibliografia de specialitate mondială, perspectivele internaționale și veniturile din industrie. Sintetizând, Marea Britanie și Statele Unite domină topul listei, cu o singură excepţie în primele 20, Elveția figurând cu ETH Zurich în acest top prestigios. România nu figurează în acest top global. „România Educată” trebuie să mai evolueze…

La intervalul de poziţii 601-800 apare şi Academia de Studii Economice din Bucureşti, iar la următorul interval 801-1.000 mai avem o apariţie autohtonă, Iuliu Hațieganu University of Medicine and Pharmacy (Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca).

Photo credit Statista