Televizoarele Samsung din gama QLED 4K și 8K, cât și din seria Lifestyle ajung în România

Samsung a prezentat într-un eveniment online televizoarele din gama QLED 4K, QLED 8K 2020, precum și seria Lifestyle, care sunt disponibile și în România.

QLED 8K

Gama QLED 8K este printre primele din industrie care acceptă redarea de conținut nativ 8K. Fiecare model din gamă îndeplinește cerințele Asociației 8K, precum și CTA 8K Ultra HD Display Definition. Gama QLED 8K include următoarele modele: QLED Q950, QLED Q800 și QLED Q700.

QLED 4K

Gama QLED 4K 2020 cuprinde 5 modele, în dimensiuni de la 43” (109cm) până la 85”. Televizoarele din această gamă au la bază tehnologia Quantum Dot, care oferă 100% volum de culoare și tehnologia AI Upscaling, care convertește automat conținutul la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia.  

Gama Lifestyle: The Serif și The Frame

Punctul forte The Frame este că poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană.

Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode.

Credem că orice consumator poate găsi un televizor din gama QLED 2020 care să se potrivească cu nevoile lui de consum, cu stilul de viață, dar și cu design-ul interior din locuința lui.”, a declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

În cadrul evenimentului, Alina Vîlcu, arhitect Piano Terra și co-founder Inside Academy, și Omar Ghanadi, arhitect, co-founder Inside Academy și I.O.G., au împărtășit cu participanții, viziunea lor despre design-ul unei locuințe și rolul pe care îl joacă televizorul în ansablul unei încăperi.