Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Telekom Mobile: oferim cea mai simplă soluție de internet portabil pentru casă sau birou, Nelimitat WiFi, cu 6 euro/lună

Telekom Romania Mobile Communications completează noua ofertă comercială „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect.” cu un serviciu creat pe baza feedback-ului clienților. Este vorba despre noul serviciu de date mobile denumit Nelimitat WiFi, cu tarif de 6 euro pe lună (la contract de 24 de luni), ce include internet portabil nelimitat oriunde, oricând, pe orice dispozitiv: smartphone, smart TV, laptop, tabletă. După ce contractați serviciul, conectați routerul Wi-Fi la o sursă de energie clasică și puteţi începe navigarea pe internet, precizează oficialii operatorului mobil într-un comunicat de presă.

„Majoritatea covârșitoare a clienților care participă la sondaje au spus că doresc o soluție de internet instant, pe care să o poată duce oriunde doresc. Acum o au. De asemenea, pentru mulți, o soluție portabilă reprezintă principalul motiv pentru a achiziționa serviciul, pentru că le oferă libertatea de a accesa internetul oriunde, oricând, practic de pe orice dispozitiv”, explică Andreea Cramer, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile Communications.

Oferta de servicii de internet mobil portabil Nelimitat WiFi se adresează atât clienților actuali, cât și celor noi, rezidențiali sau business. Pe perioada contractului, routerele wireless disponibile la alegere, ZTE sau TP-Link, sunt oferite spre închiriere cu o reducere de 100%. În plus, clienții business au la dispoziție un al treilea router în ofertă, TENDA 4G06.