Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Telekom Mobile oferă totul nelimitat la 3 euro

Noua ofertă Telekom Romania Mobile, de 3 euro + TVA cu totul nelimitat, este valabilă atât la abonament cât și la cartela preplătită și se adresează atât persoanelor fizice, cât și antreprenorilor. oferta este disponibilă în magazinele Telekom și AICI, sub sloganul „Vino în Nelimitat Shop și ai totul la 3 euro!”.  

Astfel, până pe 31 iulie 2024, clienții de abonament rezidențiali și de business beneficiază de oferta de 3 euro, cu totul nelimitat național (Net + Minute+ SMS), minute internaționale și roaming inclus. De asemenea, și la Cartela Mobil Nelimitat oferta este de 3 euro + TVA cu totul nelimitat, cu valabilitate de 30 de zile.

Mircea Hațegan, Director Executiv Comercial, Telekom Romania Mobile, declară că „Suntem încântați să vă invităm în magazinele noastre sau digital pe www.telekom.ro/nelimitatshop, unde veți găsi o ofertă super atractivă, la numai 3 euro, cu beneficii naționale nelimitate, Net+minute+ SMS, servicii de calitate, o experiență comercială care depășește așteptările, precum și consultanță în alegerea celor mai bune soluții pentru fiecare.”  

Recent, operatorul a anunțat lansarea serviciului VoWiFi, cu detalii AICI.