Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Telefonul şi tableta = terminal de plată (POS) pentru clienții IMM de la Raiffeisen Bank

Prin aplicaţia RaiPOS (SoftPOS – Soft Point of Sale) Raiffeisen Bank permite transformarea telefonului sau tabletei într-un terminal electronic de plată cu cardul, pentru clienții IMM ai băncii. Cardurile acceptate prin acest dispozitiv cu aplicația aferantă sunt VISA sau Mastercard, atât cele de persoane fizice, cât și cele pentru persoane juridice.

Cerințele minime pentru dispozitivul pe care se va instala aplicația RaiPOS sunt sistem de operare Android minim versiunea 10.0 și funcționalitatea NFC. După instalarea aplicației, pe orice telefon sau tabletă, cu sistem de operare Andoid, dispozitivul va fi activat și poate fi utilizat în doar câteva ore, se precizează într-un comunicat de presă al băncii. 

Raluca Nicolescu, director Aria IMM la Raiffeisen Bank precizează faptul că  “opțiunea RaiPOS oferă clienților băncii posibilitatea de a fi parte din infrastructura sistemului de plăți, prin convertirea în condiții de siguranță a telefonului lor Android în terminal de plată. Fără cablu, monitor sau hârtie, doar un telefon, care poate fi folosit oriunde, RaiPOS este o aplicație care le va face viața mai ușoară clienților.”

Prima descărcare și activarea aplicației pe telefon/tabletă este oferită gratuit de bancă, iar de la a doua aplicație de plată costul este de 25 lei pe lună, comision de administrare. Cel care se ocupă de administrarea dispozitivelor înregistrate poate vedea oricând situația vânzărilor și să genereze rapoarte din portalul web de comerciant.

Pentru orice tranzactie de peste 100 lei se va introduce codul PIN. Aplicația are posibilitatea să trimită chitanța cu confirmarea tranzacției pe mail, prin cod QR sau să o afișeze pe ecranul telefonului sau tabletei.