Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Svetlana GOMBOŞ, MIPE @ GREEN IS THE NEW DIGITAL: Avem numeroase apeluri de proiecte în derulare pe componenta green, pe care firmele IT&C le pot accesa, cum ar fi programele POCIDIF

Svetlana GOMBOŞ – Director General – Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene @ Conferința GREEN IS THE NEW DIGITAL organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTV.ro pe 9 septembrie 2022.

„Mă bucur că mă aflu la această conferința Green is New Digital. Am auzit de-a lungul timpului despre digital, digital și iarăși digital. În prezent, nu putem să trecem de acest green, care este vehiculat în permanență, în fiecare zi, la fiecare frază, la implementarea oricărui proiect.

Acest green a început deja să fie implementat din punct de vedere al fondurilor europene, inclusiv în perioada de programare.

CONFERINŢA LIVEIntervenţia dnei. Svetlana Gomboş (min. 16:10)

Dacă urmăriți apelurile de proiecte, cu siguranță ați descoperit că fiecare ghid de proiecte are prevederi cu privire la partea de green, care vizează protejarea mediului ambiant, într-o formă sau alta. E greu de transpus în documente, e greu de implementat, dar mai mult sau mai puțin asta înseamnă.

Avem, din punct de vedere al fondurilor, multe apeluri care încep să apară cu privire la partea de green. Pe dvs, presa, cel mai mult vă interesează cum poate digitalul să impacteze partea de green.

Tehnologiile avansează și, în acest context, digitalul influențează partea de green. Fie că vorbim de fotovoltaic, termic sau de stocare de energie, digitalul este prezent. Cu un senzor care colectează o informație și o transformă într-o analiză de risc, avem digital.

Digitalul este prezent permanent în toate circuitele informaționale care se dezvoltă la nivelul oricărui fenomen în acest moment.

Avem numeroase apeluri de proiecte în derulare pe componenta green, pe care firmele IT&C le pot accesa, cum ar fi programele POCIDIF – Program Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare.”