Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Ștefania Petre, Telekom Mobile @ Ziua Internaţională a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale: Ne preocupă segmentul seniorilor și al persoanelor cu dizabilități, dar și al copiilor expuși la riscuri de securitate cibernetică

Ştefania PETRE – MANAGER REGULATORY & SECURITY – TELEKOM ROMANIA MOBILE @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).

iua

Mi s-a părut foarte constructivă discuția din cadrul conferinţei dedicate Zilei Internaţionale a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale și mă bucur să văd că ITU acordă atenție, în sfârșit, unui segment important de populație, apropo de digital gap, pentru că seniorii sunt cei care descoperă tehnologia și se alătură marii mase de utilizatori. CONFERINŢA LIVE

E foarte bine că începem să acordăm atenție acestui segment de populație. Ceea ce trebuie spus este că ar trebui să creștem gradul de conștientizare al utilizatorilor, pentru că am văzut recent cu ce fel de amenințări ne confruntăm, iar cea mai bună măsură de securitate pe care o poți lua este vigilența utilizatorului.

Această vigilență este cea mai bună armă pe care o avem în momentul de față, avem experiența unor atacuri recente – prin SMS sau MMS. Știm foarte bine că și operatorii au atras atenția utilizatorilor și au încercat să crească conștientizarea față de aceste amenințări. Să sperăm că efectele acestor atacuri să fie cât mai mici și, pe mai departe, că este o lecție foarte importantă pentru utilizatori, care trebuie să fie foarte atenți la mesaje din surse necunoscute, la linkuri din surse necunoscute, să nu instaleze aplicații din surse necunoscute. 

Este extrem de important să devină conștienți asupra acestor pericole.

Și pentru că vorbim despre securitate, eu cred că la momentul acesta suntem într-o etapă în care cunoștințele despre securitate cibernetică ar trebui să fie dobândite timpuriu, pentru că fiecare copil din generațiile actuale are un dispozitiv, are o tabletă, un telefon, se nasc conectați.

În acest context, cel mai probabil ar trebui să gândim încă de acum la nivel de politici lecții ușoare, să transmitem cunoștințele de securitate cibernetică de la cele mai fragede vârste, evident adaptate la specificul vârstei.

Telekom Romania Mobile are în ofertă servicii dedicate persoanelor cu dizabilități, în conformitate cu prevederile legislației. Am avut campanii de informare cu Asociația Persoanelor cu Deficiențe de Auz.

În ceea ce privește segmentul seniorilor, sunt convinsă că pe măsură ce gradul de utilizare a serviciilor va crește, vom avea în vedere dezvoltarea unor oferte speciale pentru ei.