Sport 4K, gratuit, la Digi TV, până la sfârşitul anului

Abonații Digi TV, atât cei la serviciile digitale, cât şi cei la serviciile analogice, vor putea viziona gratuit, în perioada 14 – 31 decembrie 2020, programele transmise de canalele incluse în extraopțiunea 4K, dacă au un televizor Ultra-HD (UHD). Extraopțiunea cuprinde canalul propriu DIGI 4K și Eurosport 4K şi nu necesară o activare suplimentară.

Iată şi programul transmisiunilor de fotbal premium din LaLiga (Spania) și Bundesliga (Germania):

– marți, 15 decembrie 2020, Real Madrid vs. Bilbao;

– miercuri, 16 decembrie 2020, Barcelona vs. Sociedad;

– sâmbătă, 19 decembrie 2020, Barcelona vs. Valencia și Leverkusen vs. Bayern;

– duminică, 20 decembrie 2020, Eibar vs. Real Madrid.

În perioada 22-30 decembrie, veţi putea urmări evoluţiile echipelor Barcelona și Real Madrid, difuzate și în UHD.

           Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul Digi TV vor avea acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde de televiziune disponibile pe piața din România.

          DIGI 4K, primul canal de televiziune Ultra-HD din România, a început să emită în data de 25 noiembrie 2018, iar din 17 ianuarie 2020, extraopțiunii disponibile exclusiv în oferta Digi i s-a adăugat și canalul Eurosport 4K. Digi 4K se află pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K pe poziția 201.**

          După finalul perioadei promoționale, extraopțiunea 4K este disponibilă la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA), iar pentru buna recepționare a programelor este necesară utilizarea unui echipament compatibil (smart CAM, respectiv decodor HD). Clienții care, în prezent, dețin pachetul de televiziune analogic și vor să recepționeze în continuare această extraopțiune, după încheierea promoției, vor putea efectua upgrade-ul la pachetul digital, atât pe site-ul DIGI.ro sau prin serviciul Relatii Clienți, cât și în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi. La un tarif lunar de 30 RON (inclusiv TVA), abonamentul Digi TV Digital oferă acces, în funcție de zona de recepție, la peste 170 de programe de televiziune, din care 42 sunt disponibile și în format HD***, iar 60 pot fi vizionate și online, din aplicația Digi Online. 

*Recepția este condiționată de utilizarea unui televizor de tipul Smart TV Ultra-HD.

**În localitățile din Mureș și în zonele unde grila conține mai mult de 200 de canale, Digi 4K și Eurosport 4K se află pe pozițiile 400 și 401.  

***Numărul canalelor HD recepționate poate ajunge la 49, prin adăugarea celor care fac obiectul extraopțiunilor.