Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Sibiu, la viteza 5G via Orange

Sibiul este cel de al 20-lea oraş în care rețeaua Orange 5G este disponibilă, începând din 22 septembrie a.c, alături de orașe precum Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Clienții rezidențiali care aleg abonamente 5G până pe 30.09.2022 primesc reduceri  exclusiv online. De exemplu, abonamentul Smart Plus 20, cu internet nelimitat 5G, este redus cu 50%, de la 20 euro la 10 euro/lună, în timp ce abonamentul Fun 12 cu 50GB internet, plus 50GB bonus și acces 5G este acum redus la 9.60 euro/lună.

Alături de extinderea rețelei 5G, cu viteze maxime de descărcare de până la 1.2 Gbps şi viteze medii de 600 Mbps, Orange România a fost recent reconfirmată în urma analizei Ookla a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence drept cea mai bună rețea fixă și mobilă din România. Recunoașterea performanțelor se bazează pe măsurătorile realizate de către utilizatorii români ai aplicaţiei Speedtest, în Q1-Q2 2022 pentru operatorii telecom din România. Astfel, Orange România a primit premiile pentru cea mai rapidă rețea fixă, cea mai rapidă rețea mobilă, cea mai bună rețea mobilă și cea mai mare acoperire mobilă, se precizează într-un comunicat de presă al operatorului mobil.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, disponibilă și clienților din Sibiu. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.