Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

Seria Samsung Galaxy Note20 ajunge în România

Seria Galaxy Note20, cea mai puternică serie Note de până acum, include două telefoane, Galaxy Note20 și Galaxy Note20 Ultra şi este disponibilă de azi şi în România pe site-ul oficial Samsung și în magazinele partenerilor selectați, în culorile Mystic Bronze, Mystic Green și Mystic Gray pentru Galaxy Note20, respectiv Mystic Bronze, Mystic Black și Mystic White pentru Galaxy Note20 Ultra.

Telefoanele din noua serie vin cu cel mai rapid procesor de pe toate dispozitivele Galaxy, display dinamic AMOLED 2X, rată de refresh de 120Hz. La acestea se adaugă un S Pen îmbunătățit și Samsung Dex wireless, prin care telefoanele se pot conecta la PC fără a mai fi nevoie de cablu.

Galaxy Note20 vine atât în varianta 4G, cât și 5G, în timp ce Galaxy Note20 Ultra este disponibil doar în varianta 5G. Seria Galaxy Note20 caută și recomandă automat rețele de mare viteză și pune la dispoziție rețele Wi-Fi 6 stabile cu latență optimizată pentru diverse servicii de streaming. Datorită Samsung Knox, hardware-ul și software-ul integrate pe seria Galaxy Note20 sunt securizate end-to-end.

Telefoanele din seria Galaxy Note20 au fost gândite pentru a îmbina două direcții: work & play. Sunt device-uri dedicate segmentului de productivitate, pentru că transformă modul în care lucrăm, datorită S-Pen-ului îmbunătățit, dar și a ușurinței cu care ne putem conecta acum la computerul personal.”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România & Bulgaria.

Exit mobile version