Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

UPDATE Sergiu Russu nu este noul Country Leader al Oracle România

În urma înştiinţării telefonice din partea directorului regional de relaţii publice Oracle Ungaria şi România, Anita Kerekes, de astăzi, 30 iunie 2020, revenim cu precizarea că Sergiu Russu nu a fost desemnat de către companie în poziţia de Country Leader pentru România, funcţia sa fiind de Technology Sales Leader.

Informaţia din data de 24 iunie 2020 privind poziţia de Country Leader a avut ca sursă profilul public al lui Sergiu Russu de pe LinkedIn, ulterior funcţia fiind schimbată.

…….

Sergiu Russu este noul Country Leader al Oracle România, o companie care a trecut printr-o perioadă dificilă în 2019. Sergiu Russu este unul dintre tinerii lideri ai generaţiei IT&C din România care a susţinut mult în ultimul deceniu adoptarea celor mai noi şi fiabile servicii de virtualizare pentru companiile telecom din România şi nu numai. Fragmentul de mai jos este decupat din Gala COMUNICAŢII Mobile de acum 7 ani, unde Sergiu Russu a prezentat serviciile de cloud ale Oracle în România.

Sergiu Russu face parte de aproape 15 ani din echipa Oracle România, deţinând anterior funcţia de Technology Sales Leader, iar între anii 1999 – 2005 a lucrat la IBM România.

Exit mobile version