Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Școala de Vară MindHub se deschide din iulie până în septembrie pentru copiii pasionaţi de tehnologie. Organizatorii estimează peste 350 de înscrieri

MindHub dă startul, pe 5 iulie, celei de-a 6-a ediții a Școlii de Vară (iulie-septembrie) – o tabără dedicată copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 6-11 ani, pasionați de tehnologie, interesați să descopere lumea roboticii ori să participe la workshop-uri de artă și creativitate, de programare ori explorare a naturii, a planetelor sau anatomiei umane, toate cu ajutorul tehnologiei.

Tabăra cuprinde module axate pe diverse tematici, ce se pot derula, la alegere, timp de una, două, trei sau patru săptămâni. Programele Școlii de Vară vor fi organizate în aproape toate centrele Mindhub din țară, mai exact în: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Constanța, Craiova și Șimleul Silvaniei.

Școala de Vară cuprinde programe (zilnice sau pentru jumătate de zi, la alegere) concepute să se desfășoare săptămânal, de luni până vineri, între 8.30 a.m. și 18.30 p.m. (în funcție de modul), ce au la bază cursuri de programare organizate cu ajutorul jocurilor și roboților, dar și laboratoare de artă și creativitate, de explorare a naturii, planetelor și corpului uman – toate adaptate în funcție de vârstele cursanților. Totodată, copiii au posibilitatea ca, la sfârșitul zilei, după finalizarea atelierelor, să facă mișcare în aer liber, alături de ceilalți colegi de tabără, și anume, sporturi precum: fotbal, baschet, tenis de câmp, echitație etc. De exemplu, centrul MindHub din Brașov oferă participanților inclusiv posibilitatea de a opta pentru tabere cu cazare inclusă, pe întreaga perioadă a programelor.

Prețurile taberelor MindHub variază în funcție de perioadă, de tematică sau de locația din țară în care se desfășoară. Ele pornesc de la 300 lei (tarif pentru o săpt/participant) și pot ajunge la 1.000 lei (tarif pentru 4 săpt/participant) pentru programele ce se derulează timp de jumătate de zi (half-day), în timp ce programele complete, de o zi întreagă (full-day) au prețuri care variază între 600 lei (o săpt/participant) și 2.700 lei (4 săpt/participant). Grupele formate în cadrul Școlii de Vară cuprind 6-8 copii/atelier, în funcție de tematică și de vârsta participanților. Părinții își pot înscrie copiii oricând, pe perioada verii, tabăra debutând la începutul lunii iulie a.c. și încheiându-se în prima parte a lunii septembrie.

Reprezentanții MindHub estimează peste 350 de înscrieri la ediția de anul acesta a Școlii de Vară, din care cei mai mulți vor opta pentru programele full-day, concepute pentru două sau trei săptămâni.

Copiii sunt tot mai atrași de tehnologie, de computere, de tablete și de roboți. În ultimul an, foarte mulți părinți au înțeles că timpul petrecut alături de copiii lor, acasă, trebuie exploatat și, nu numai, au conștientizat că pot șlefui pasiunile lor în abilități care să-i pregătească pentru viitor. Școala de Vară este o tabără care oferă copiilor posibilitatea de a-și petrece o parte din vacanță jucându-se, explorând lumea înconjurătoare și învățând lucruri noi, cu ajutorul tehnologiei. Timpul liber devine și mai benefic atâta timp cât este exploatat cu sens. Noi încurajăm părinții să fie atenți la preocupările acestora și să investească, ori de câte ori pot, în talentele lor”, precizează Polly Yankova, fondator al rețelei MindHub.