Samsung pune la bătaie 25.000 euro în cea mai mare competiţie E-sports pe care o organizează global

Samsung Odyssey League, cea mai mare competiție de E-sports desfășurată de companie la nivel global, începe pe 14 septembrie 2020, în 12 regiuni din Europa. Portalul de înscrieri propriu-zis va fi valabil din 14 septembrie 2020, atunci când fiecare își poate înscrie echipa cu care dorește să participe. Etapa de Calificări Naționale pentru România se va desfășura pe 28.09.2020, deci cei interesați să participe vor avea la dispoziție o săptămână pentru a-și rezerva locul în competiția globală Samsung Odyssey League.

Accentul se pune pe seriile Odyssey G9/G7, cele mai bune monitoare Samsung de gaming din lume, având o curbură a ecranului de 1000R. Această competiție globală este organizată de Samsung în parteneriat cu PUBG.

PUBG este un adevărat fenomen în masă pentru toți pasionații de jocuri online pe mobil sau PC. Recordul atins de PlayerUnknown’s Battleground (PUBG) este de 3.236.027 utilizatori simultani, la jumătatea lunii ianuarie, depășind competitori precum Dota 2 sau Counter-Strike: Global Offensive, unele dintre cele mai bine cotate jocuri de pe piață.  

Premiile sunt în valoare totală de 25.000 Euro și vor putea fi revendicate doar ajungând pe primul loc în clasamentul campionatului de PUBG desfășurat în cadrul competiției Samsung Odyssey League. 

Cei interesați de această competiție se pot pre-înregistra pentru a fi printre primii care pot afla toate informațiile necesare, accesând: https://www.samsung.com/ro/odysseyleague/.