Samsung lansează varianta 5G a smartphone-ului pliabil Galaxy Z Flip

Noul Galaxy Z Flip 5G de la Samsung a fost prezentat astăzi, acesta fiind primul dispozitiv din gama Galaxy de la Samsung care oferă platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G. Galaxy Z Flip 5G va fi disponibil în variantele de culoare Mystic Grey și Mystic Bronze în anumite piețe începând cu 7 august 2020.

Samsung a adăugat componentele necesare pentru a asigura conectivitatea 5G, menținând designul elegant și îndrăzneț al lui Galaxy Z Flip. Galaxy Z Flip 5G vine în două noi culori premium: Mystic Grey și Mystic Bronze, toate încorporate în sticlă cu un finisaj mat, fin la atingere, reducând la minimum amprentele.

Galaxy Z Flip a fost lansat în februarie 2020, iar acum Galaxy Z Flip 5G vine cu funcţii îmbunătăţite.

  • Modul Flex – Atunci când dispozitivul este pliat într-un unghi de 90 de grade, display-ul se împarte automat în două ecrane de 4 inci, astfel încât să puteți vizualiza conținut în jumătatea superioară a afișajului și să puteți controla ușor din jumătatea de jos[1].
  • YouTube cu modul Flex – Cu modul Flex, puteţi viziona canalele preferate de YouTube cu mâinile libere. În timp ce vizualizați conținutul în jumătatea superioară a dispozitivului, puteți naviga, citi descrieri și comenta în jumătatea de jos. În plus, primiţi patru luni de YouTube Premium cu Galaxy Z Flip 5G [2] .
    • Actualizarea camerei cu modul Flex – Indiferent dacă doriți să înregistrați videoclipuri cu un unghi scăzut sau să realizați fotografii vibrante, pur și simplu atingeți de două ori în modul Flex pentru a schimba fereastra de previzualizare a camerei din partea de sus în partea de jos a dispozitivului.
  • Multitasking – activități simultane fără efort cu funcția Ferestre Active Multiple. Acum puteți folosi bara pentru ferestre multiple pentru a trage sau arunca aplicațiile pe care doriți să le utilizați[3].
  • App Pair – Deschideți fără probleme și accesați două aplicații simultan, folosind funcția App Pair din bara pentru ferestre multiple, astfel încât atunci când sunteți gata să partajați fotografii, aplicațiile dvs. de galerie și mesagerie se vor deschide simultan.
  • Bara pentru ferestre multiple – Bara pentru ferestre multiple este acum parte dintr-o integrare mai robustă a panoului Edge, oferind acces la mai multe aplicații.

Specificații de produs

Galaxy Z Flip 5G Specifications
DisplayDisplay Principal6.7-inch FHD+ Dynamic AMOLED Display (21.9:9) Infinity Flex Display 2636 x 1080 425ppi
* Ecranul măsurat pe diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a lua în calcul colțurile rotunjite. Zona vizuală efectivă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și a camerei.
Display de acoperire1.1-inch Super AMOLED Display                                                                                                      300 x 112 303ppi
* Ecranul măsurat în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a lua în calcul colțurile rotunjite. Zona vizibilă efectivă este mai mică datorită colțurilor rotunjite.
Dimensiune și GreutatePliat73.6 x 87.4 x 17.4mm (Balama) – 15.4mm (îndoit)
Desfăcut73.6 x 167.3 x 7.2mm – 6.9mm (Ecran)
* Grosimea lui Galaxy Z Flip nu include și cadrul afișajului principal atunci când este desfăcut..
Greutate183 g
CameraCamera Frontală10MP Selfie Camera: F2.4 Pixel size: 1.22μm FOV: 80˚
Cameră Spate Duală12MP Ultra Wide Camera: F2.2 Pixel size: 1.12μm FOV: 123˚
12MP Wide-angle Camera: Super Speed Dual Pixel AF, OIS, F1.8 Pixel size: 1.4μm FOV: 78˚ OIS for Rear Wide-angle Camera (Stabilizator Optic de Imagine) Pana la 8x Zoom Digital Inregistrare HDR10+ Tracking AF
APProcesor 7㎚ 64-bit Octa-Core ※ 3.09㎓ (Maximum Clock Speed) + 2.40㎓ + 1.80㎓
Memorie8GB RAM cu 256GB stocare internă
* Spațiul de stocare disponibil poate depinde de software-ul preinstalat.
Baterie3,300 mAh (standard) Baterie duală
* Valoare standard testată în condiții de laborator ale terților. Valoarea standard este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei în funcție de probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3200mAh. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, de tiparele de utilizare și de alți factori.
ÎncărcareÎncărcare rapidă compatibilă prin cablul de alimentare și wireless * Wireless PowerShare**
* Încărcare prin cablu compatibilă cu QC2.0 și AFC. Încărcare wireless compatibilă cu WPC ** Wireless PowerShare funcționează cu majoritatea dispozitivelor certificate Qi. Necesită o baterie de minim 30% pentru a partaja. Viteza și eficiența energetică a încărcării variază în funcție de dispozitiv. Nu poate funcționa cu unele accesorii, huse sau alte dispozitive ale producătorului. Dacă aveți probleme la conectare sau încărcarea este lentă, scoateți orice husă de pe fiecare dispozitiv. Aceasta poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul rețelei.
OSAndroid 10
Rețea5G*: 5G Non-Standalone(NSA), 5G Standalone(SA), Sub6, Dynamic Spectrum Sharing(DSS) LTE**: Enhanced 4X4 MIMO, Up to 6CA, LTE Cat.20 Pana la 2.0Gbps Download / Pana la 200Mbps Upload
* Necesită conexiune optimă de rețea 5G, disponibilă pe anumite piețe. Verificați disponibilitatea și detaliile la operatorul dvs. Vitezele de descărcare și streaming pot varia în funcție de furnizorul de conținut, conexiunea la server și alți factori. ** Viteza reală poate varia în funcție de țară, distribuitor și mediu de utilizare.
ConectivitateWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz),VHT80 MU-MIMO,1024QAM Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
* Acoperirile Galileo și BeiDou pot fi limitate. Este posibil ca BeiDou să nu fie disponibil pentru anumite țări.
SIM CardUn eSIM si un Nano SIM
* Cartela SIM vândută separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară și distribuitor.         . * eSIM necesită un abonament de servicii wireless și vă permite să activați un abonament de telefonie mobilă fără utilizarea unui nano SIM. Disponibilitatea eSIM poate varia în funcție de versiunea software, de țară și de operator. Verificați cu operatorul dvs. dacă abonamentul dumneavoastra de telefonie mobilă acceptă eSIM.
PlatăSamsung Pay Credit & debit cards: Supports MST or/and NFC, Prepaid card, Global remittance, Transit, Memberships, Gift cards, Rewards
* Disponibil în anumite țări. Caracteristicile pot varia în funcție de țară și furnizorii de servicii.
SenzoriSenzor de amprentă capacitivă (laterală), accelerometru, barometru, senzor Gyro, senzor geomagnetic, senzor de hală (digital, analog), senzor de proximitate, senzor de lumină RGB
AutentificareTip blocare: model, PIN, parolă Tip blocare biometrică: senzor de amprentă, recunoașterea feței
* Recunoașterea feței este disponibilă doar atunci când este desfăcut cu camera frontală în dreptul feței.
AudioDifuzor mono Sunet surround pentru Bluetooth și căști cu tehnologie Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inclus.) UHQ 32-bit &DSD64/128 support PCM: Pana la 32 bits, DSD*: DSD64/128   Audio playback format: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF   Bluetooth Dual Audio: conectați două dispozitive Bluetooth la Galaxy Z Flip pentru a reda audio prin două dispozitive simultan.   Scalable Codec: Conexiune Bluetooth îmbunătățită sub interferențe de frecvență radio ambientală.   Înregistrare Calitatea înregistrării este îmbunătățită cu ajutorul microfonului AOP ridicat, care reduce la minimum denaturarea calității audio în medii zgomotoase.
* Redarea DSD64 și DSD128 pot fi limitate în funcție de formatul fișierului. * Cele două dispozitive conectate pot prezenta o mică diferență de ieșire a sunetului. * Disponibil numai pentru anumite accesorii realizate de Samsung și AKG. * AOP: punct de suprasarcină acustică
VideoVideo playback format MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM   Conexiune TV Wireless: Smart View (screen mirroring 1080p at 30fps)
SecuritateKnox platform: monitorizare și protecție în timp real.  Virus, prevenire malware. (Powered by McAfee)  Folder securizat: un spațiu securizat pe dispozitiv pentru izolarea și protejarea conținutului, precum aplicații, fotografii, filme și fișiere private.
* Furnizorii de soluții de prevenire a virușilor și malware pot varia în funcție de țară.
În cutieGalaxy Z Flip, cablu de date, Incarcator USB, agrafa de indepartare, ghid de pornire rapidă, căști (cască USB tip-C) cu sunet de AKG
* Este posibil ca componentele reale, inclusiv căștile, să nu fie disponibile în funcție de modelul achiziționat sau de țara sau regiunea în care locuiești. Culoarea pachetului și a capacului poate varia în funcție de culoarea dispozitivului.

* Toate specificațiile și descrierile furnizate aici pot fi diferite de specificațiile și descrierile reale ale produsului. Samsung își rezervă dreptul de a face modificări ale acestei pagini web și a conținutului din prezenta, inclusiv, fără a se limita insa la, funcționalitate, caracteristici, specificații, GUI, imagini, videoclipuri, beneficii, design, prețuri, componente, performanță, disponibilitate, capabilități și orice alt produs. informații, fără notificare prealabilă.


[1] Modul Flex este garantat să funcționeze de la 75 la 115 grade; o gamă mai largă de unghiuri poate fi accesibilă pentru utilizatori, în funcție de mediu și caz de utilizare.

[2] Cu achiziție eligibilă. Doar utilizatori noi (fără conturi vechi pe YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red sau Google Play Music). Schimbă în aplicația YouTube pe dispozitive eligibile între 14 februarie 2020 și 5 aprilie 2021 la ora 23:59 PST. Anulați oricând. Fără restituiri pentru perioadele de facturare parțiale. Disponibil pe toate piețele cu YouTube Premium. Termeni completi: https://www.youtube.com/premium/restrictions

[3] Functia Ferestre Active Multiple funcționează cu aplicații selectate; numărul aplicațiilor compatibile crește prin intermediul dezvoltatorilor terți.