Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Samsung lansează Galaxy S21 FE 5G. Vezi specificaţiile

Smartphone-ul Samsung S21 FE 5G, parte din seria Galaxy S21, s-a lansat pe 4 ianuarie 2022 şi va fi disponibil pe Samsung.com, dar și prin operatori și retaileri începând cu 11 ianuarie 2022.  În perioada de precomandă, 04-10 ianuarie 2022, se poate achiziționa orice model din gama Galaxy S21 FE 5G împreună cu Galaxy Buds2, la preț de Galaxy S21 FE.

Galaxy S21 FE 5G promite funcții premium preferate de fanii Galaxy S21, dar şi patru opțiuni de culoare noi — Olive, Lavender, White sau Graphite. Are o grosime de 7,9 mm, este echipat cu cel mai nou și rapid procesor Galaxy – același procesor folosit în seria S21. Grafica și calitatea imaginii S21 FE 5G, cu noua rată de răspuns de 240 Hz, fac dinamica jocurilor foarte fluidă datorită ratei de reîmprospătare de 120 Hz a lui S21 FE 5G, care oferă cea mai înaltă rezoluție pe un ecran Dynamic AMOLED 2X, potrivit oficialilor companiei.

Bateria Galaxy S21 FE 5G durează toată ziua, dispune de capacitatea de încărcare super rapidă de 25W, așadar încărcarea bateriei cu peste 50% se realizează în doar 30 de minute[1],[2].

Noul S21 FE are o setare îmbunătățită a modului de noapte, în comparație cu S20 FE; utilizatorii pot îmbunătăți modul de fotografie în condiții de lumină scăzută. Are cameră frontală avansată de 32 MP și opțiuni de AI Face Restoration, iar cu opțiunea Dual Recording se pot captura atât momentele care se întâmplă în fața, dar și în spatele camerei, cu un simplu click, întrucât camera va folosi simultan atât lentila din față, cât și cea din spate.

galaxy

Galaxy S21 FE integrează capabilități de personalizare extinse – ecranul de pornire, pictogramele, notificările, imaginile de fundal și multe altele pot fi reimaginate. Spre exemplu, opțiunea Widget a fost reproiectată și actualizată pentru a oferi cât mai multe opțiuni de personalizare. S21 FE 5G integrează acum atât opțiunile de confidențialitate, cât și cele de securitate într-un singur loc.


[1] Încărcare cu încărcător super rapid de 25 W de la 0 la 50%. Încărcătorul se vinde separat.

[2] Valoare tipică testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.370 mAh pentru Galaxy S21 FE. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modul de utilizare și alți factori.