Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Samsung Galaxy Note10, disponibil în precomandă la Vodafone România

Vodafone România a dat drumul precomenzilor pentru Samsung Galaxy Note10, cel mai nou smartphone al producătorului sud-coreean. Puteţi înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note10 și Samsung Galaxy Note10+ până pe 22 August în magazinele Vodafone România, în cele ale partenerilor și online pe www.vodafone.ro. Clienții Vodafone beneficiază de un voucher de 100 de euro dacă aduc la schimb un telefon vechi, la care se adaugă și valoarea dispozitivului. Samsung Galaxy Note10 este disponibil pentru 180 de euro avans împreună cu abonamentul Red Infinity 17 și rată de 25 de euro, în timp ce Samsung Galaxy Note10+ este disponibil pentru 58 de euro avans cu abonamentul Red 25 și o rată de 35 de euro.

Noile versiuni, Galaxy Note10 și Galaxy Note10+, au fost lansate oficial pe 7 august şi pentru prima dată în istoria modelului, smartphone-ul este disponibil în două variante de dimensiune pentru ecranul Cinematic Infinity Display: 6.3 inch și 6.8 inch.

Samsung Galaxy Note10 oferă un sistem de camere principale cu trei unități de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle) și 12MP (telephoto) și o cameră frontală de 10MP. Galaxy Note10+ oferă un sistem de camere principale de 16MP (ultra wide), 12MP (wide-angle), 12MP (telephoto) și o cameră DepthVision. Camera frontală dispune de Night Mode, ce permite utilizatorilor să surprindă selfie-uri de calitate indiferent de condițiile de lumină.

Galaxy Note10 este alimentat de un acumulator de 3500 mAh și Note10+ de unul de 4300 mAh. Ambele smartphone-uri sunt disponibile pentru precomandă la Vodafone România în versiunile de 256GB și 512GB (cea din urmă doar pentru Note10+) capacitate de stocare în culorile Aura Glow și Aura Black. În plus față de modelul anterior, Galaxy Note10 vine cu funcția Screen Recorder care permite utilizatorilor să creeze conținut video unic în timp ce se joacă sau înregistrează vloguri.