Samsung are două modele noi de smartphone-uri 5G: Galaxy A71 5G și Galaxy A51 5G

Samsung Electronics lansează noile smartphone-uri Galaxy A71 5G și Galaxy A51 5G.

A51 5G este echipat cu un display Super AMOLED Infinity-O de 6,5 inci, iar A71 5G are un display Super AMOLED Plus Infinity-O de 6,7 inci. Aplicația Game Booster are la bază tehnologia AI. Ambele dispozitive sunt dotate cu o baterie de 4.500mAh.

A71 5G are o cameră principală de 64MP, iar A51 5G de 48MP a lui, împreună cu camera Ultra Wide de 12MP, precum şi cameră Macro de 5MP și cameră de 5MP Depth.

Funcția Super Steady Video de pe smartphone-urile Galaxy A71 5G și A51 5G stabilizează automat imaginea creând un videoclip lin și profesional, indiferent de subiect sau de locul în care vă aflați. Cu ajutorul unui spațiu de stocare intern de 128 GB și a 6 GB / 8 GB RAM, împreună cu posibilitatea adăugării unui suport Micro SD de până la 1 TB, veți putea să surprindeți și să salvați videoclipuri și fotografii fără să vă mai faceți griji că veți putea rămâne fără spațiu de stocare.

Fiecare dispozitiv vine într-o gamă de nuanțe pastelate noi. A71 5G vine în culorile Prism Cube Black, Prism Cube Sliver și Prism Cube Blue, în timp ce A51 5G este disponibil în Prism Cube Black, Prism Cube White și Prism Cube Pink. Ambele dispozitive permit acces la ecosistemul de aplicații și servicii inteligente Samsung, inclusiv Bixby (Vision, Lens Mode, Routines), Samsung Pay și Samsung Health.

Tot pe 8 aprilie, Samsung a lansat şi modelul Galaxy A41, un telefon compact, cu ecran Super AMOLED Infinity-U de 6,1 inci. Dispunând de o baterie de lungă durată de 3.500mAh, care poate fi încărcată la 15W, A41 este creat pentru a rezista pe tot parcursul zilei.

Pe spate regăsim o versiune de camere triple versatile, precum o cameră principală de 48MP, o cameră Macro de 5MP și o cameră Ultra-Wide de 8MP, care permite realizarea unor fotografii cu zoom complexe, precum și fotografii de tip landscape. Pe față are o cameră de 25 MP cu Live Focus. A41 va fi disponibil în nuanțele Prism Crush Black, Prism Crush White și Prism Crush Blue.