Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Samsung aduce în România un smartphone 5G la 279 euro

Noul smartphone Galaxy A32 5G va fi disponibil în România în prima parte a lunii februarie, la prețuri începând de la €279. Galaxy A32 5G este primul dispozitiv care prezintă noul design al seriei Galaxy A 2021,  fără linii vizibile, în patru nuanțe, respectiv Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Blue.

Noul model 5G de la Samsung e dotat cu un display HD+ Infinity-V de 6,5 inci, o baterie de lungă durată de 5.000 mAh, cameră principală de 48MP, o cameră Ultra Wide de 8MP Camera Depth de 2MP, cameră Macro de 5MP, ce permit înregistrare video 4K.

Dispozitivul este, de asemenea, protejat de platforma de securitate Samsung Knox, fiind susținut de un senzor de amprentă montat lateral.

Specificații[1]

 Galaxy A32 5G
Display[2]6.5” HD+ TFT InfinityV Display
Camera[Cameră Spate] 48MP (Principală) 8MP (Ultra Wide) 5MP (Macro) 2MP (Depth) [Față] 13MP (F2.2)
APOcta Core (Dual 2.0GHz + Hexa 2.0 GHz)
Memorie4GB RAM 64GB Stocare Internă 4GB RAM 128GB Stocare Internă Micro SD slot (până la 1TB)
Baterie5000mAh (Standard) Încărcare Rapidă Adaptabilă de 15W
Autentificări BiometriceAmprentă digitală montată lateral
CuloriAwesome Black Awesome White Awesome Blue Awesome Violet

[1] Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă.

[2] Ecranul măsurat în diagonală sub formă de dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a decupajului camerei.