Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Rocada CEO România – Polonia la Orange – Julien Ducarroz va fi noul CEO al Orange România, de la 1 septembrie 2023, în locul Liudmilei Climoc, care devine CEO al Orange Polonia

Julien Ducarroz va prelua funcția de CEO al Orange România, începând cu data de 1 septembrie 2023, de la Liudmila Climoc, care va prelua poziţia sa de CEO al Orange Polonia de la aceeași dată.

Astfel, Julien Ducarroz se întoarce în România, unde a lucrat în perioada 2007-2016. Ducarroz și-a început cariera în Orange România ca Strategy Director, iar din 2009 a condus echipele de vânzări, marketing, digital și comunicare de brand în calitate de Chief Commercial Officer. Numirea este supusă aprobării consiliului de administrație local. Julien Ducarroz activează în Grupul Orange de 22 de ani.

În timpul mandatului său anterior în România, a contribuit la lansarea serviciilor Orange TV și 4G și a consolidat poziția de lider a brandului Orange, se precizează într-un comunicat de presă al operatorului. În 2016, a fost numit CEO al Orange Moldova, iar din 2020 este CEO al Orange Polonia. Sub conducerea sa, Orange Polonia a lansat și implementat strategia de creștere „.Grow”.

Sub conducerea lui Julien Ducarroz, Orange Polonia a implementat proiectul FiberCo JV, care a asigurat extinderea amprentei de fibră optică și a contribuit la combaterea excluziunii digitale în Polonia. În ultimii trei ani, Orange Polonia a devenit principalul furnizor de soluții smart city din țară și și-a întărit poziția pe piața wholesale. Compania a atins ținta de 65% din consum de energie provenind din resurse regenerabile, cu doi ani înainte de termen.

Ducarroz a absolvit Institutul Politehnic Federal Elvețian din Zürich, fiind originar din Elveția.

Liudmila Climoc va prelua, de la 1 septembrie 2023, funcția de CEO al Orange Polonia, care reprezintă al treilea mandat de CEO din cariera sa. Cu o experiență de 25 de ani în telecomunicații, Liudmila a devenit  CEO al Orange Moldova în 2008, iar în 2016 a fost numită CEO al Orange România. Sub conducerea sa, Orange România a trecut de la o companie exclusiv mobilă către un operator cu servicii integrate fix-mobil, o călătorie care a început în 2016 odată cu lansarea primelor servicii convergente pentru clienții rezidențiali și a continuat cu extinderea acoperirii de fibră optică în întreaga țară, se precizează în acelaşi comunicat de presă. În 2021, compania a accelerat strategia sa de convergentă prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al Orange Romania Communications.

România a fost prima țară din Grupul Orange care a lansat serviciile 5G și în ultimii doi ani a deschis două laboratoare 5G, în București și Iași, huburi de inovare pentru comunitatea de cercetare, startupuri și companii.