Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Rețelele private 5G vor crește mai repede decât reţelele 5G publice, atingând apogeul în 2027. UE, dar şi România, riscă un rol periferic în marele joc 5G global, cu consecinţe economice dramatice, rămânând tot în liga 4G

RAN Research estimează că rețelele private 5G vor genera 19,3 miliarde de dolari (16,25 miliarde de euro) în vânzări de echipamente, raportat la volumul lor de acum. Implementările de rețele private 5G vor crește în următorii 10 ani mai repede decât 5G publice, ajungând la un vârf în 2027, când vor genera vânzări de echipamente de 19,3 miliarde de dolari, înainte de apariţia procesului de saturația, conform Mobile Europe.

Compania Wi-Fi

Vom asista foarte curând la iniţierea unui boom în implementarea rețelelor Wi-Fi pentru companii similar cu acela din jurul apariţiei ultimului standard 6E, oferind o capacitate și performanță mai mari decât generația actuală, mai aproape de 5G. Cu toate acestea, creșterea fenomenului Wi-Fi se va limita regional în mare parte la America de Nord și sporadic în Europa, unde va atinge un apogeu în 2024, după care un număr tot mai mare de site-uri va ajunge la 5G pentru situaţii de utilizare mai exigente, de tip industrial. Acestea sunt concluziile ultimului raport – Private Networks Driving Opportunities in 5G și WiFi de la RAN Research, divizia de prognozare wireless a companiei Rethink Technology Research.

Executive-SummaryAdvanced-Private-Wireless-Forecast-c2552

Prognoza britanicilor cuprinde regiuni de dezvoltare economică şi sectoare verticale ale industriei, identificând Producția ca factorul principal pentru compania privată 5G, în conformitate cu revoluția din industria 4.0, dar şi cu o creștere puternică a economiei la nivel general. Sănătatea, transportul, energia și afacerile guvernamentale se remarcă drept principalele sectoare în care implementările de 5G private și WiFi 6E se vor lansa mai repede decât în restul celorlalte industrii.

Photo credit | Advanced Private Wireless Forecast: 5G and WiFi 6E | RAN Research

Creștere spectaculoasă 5G

Creșterea cumulativă a segmentului 5G privat va fi una cu adevărat spectaculoasă, cu 26,6 milioane de rețele extinse în întreaga lume, până în 2028, în creștere față de cele de 1,1 milioane, în 2021. Această creștere exponenţială va avea loc în toate regiunile, dar va fi mai deosebită în patru țări care conduc acum domeniul rețelelor private 5G, respectiv SUA, Germania, China și Japonia.

Nu uitați de 4G!

În timp ce 5G va reprezenta cea mai mare parte a creșterii pe întreaga perioadă de prognoză, va exista totuși un număr semnificativ de rețele private 4G care vor fi implementate în următorii câțiva ani, conchid analiştii britanici. În mod similar, pe frontul WiFi, ultima generație 5 este dominantă în prezent, dar vom avea şi ultima noutate – 6E – care preia rolul de lider în perioada de prognoză și oferă o alternativă la 5G pentru unele dintre cazurile emergente.

Va exista, de asemenea, o renaștere a rețelelor eterogene care combină WiFi și comunicaţiile celulare în cadrul acestor două generații recente, întrucât noile tehnici bazate pe AI oferă în cele din urmă transferul lin, care s-a dovedit evaziv de ceva vreme încoace. Rețelele private 5G vor atrage mai mulți jucători noi în arena mobilă. Operatorii telecom se confruntă cu o concurență acerbă nu doar din partea noilor furnizori de servicii, ci și a companiilor private în sine, acestea începând a ocoli marii jucători din Telecom pentru a-și construi propriile rețele de tehnologie peste 5G. Furnizorii de tehnologie consacrați se confruntă, ei înșiși, cu o provocare din partea noilor furnizori care intră în scenă pe valul Open RAN şi manifestă un optimism debordant.