Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

RCS&RDS va avea rețea 5G în București și alte 5 orașe din țară, din vară

Primele antene RCS&RDS care vor permite furnizarea de servicii de telecomunicații 5G vor fi montate în Capitală (Centrul Vechi, câteva parcuri, zona de food din mall-urile mari), Constanța, Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca și Iași în lunile iulie și august, a anunțat vicepreședintele operatorului de telecomunicații, Valentin Popoviciu (foto). „Din toamnă vom fi prezenți cu antene 5G în orașele Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu și stațiunile Sinaia, Bușteni, Predeal și Poiana Brașov. Se vor utiliza echipamente de la principalii furnizori de tehnologie pentru rețele de telefonie mobilă, respectiv Ericsson, Huawei și Nokia”, a mai spus Popoviciu, citat de Profit.ro.

Clienții pot realiza pre-comenzi pe www.digiromania.ro pentru achiziționarea modelelor Xiaomi Mi Mix 3 5G – 2.999 lei și 3.149 lei (TVA inclusă), preț în funcție de capacitatea de stocare 64 GB și 128 GB, și Huawei Mate 20X 5G – 6.299 lei (TVA inclusă), precizează Profit.ro.