Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

Razer Productivity Suite crește confortul la birou pentru profesioniști și gameri

Compania de gaming Razer™ prezintă noua generație de periferice destinate activităților de birou, Razer Productivity Suite. Aceasta conține noul mouse Pro Click, conceput în colaborare cu Humanscale, liderul global în domeniul ergonomiei în spațiile de lucru, tastatura Pro Type și suprafața Pro Glide. Caracteristicile comune celor trei produse sunt confortul ridicat, fiabilitatea, performanța de top și stilul vizual potrivit oricărui mediu de lucru.

Suita de productivitate dezvoltată de Razer este concepută pentru îmbunătățirea fluxului de lucru și pentru a reduce oboseala. Datorită tehnologiilor de ultimă oră și a design-ului superior, noile produse au o fiabilitate considerabil îmbunătățită. În același timp, este garantat confortul și pe perioada sesiunilor de lucru prelungite, grație colaborării cu experții din domeniul ergonomiei, Humanscale. Având un design elegant, cu tonuri de alb și gri, Razer Productivity Suite conferă stil oricărui mediu de lucru, livrând în același timp viteza, precizia și fiabilitatea necesară unui birou modern.

Majoritatea perifericelor de birou se bazează pe conceptul tehnologic și de design care presupune că toți au aceleași nevoi, o neînțelegere care cauzează frustrare și neplăceri zilnice la locul de muncă,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al Peripherals Business Unit din cadrul Razer. “Sunt deosebit de mândru de Razer Productivity Suite, gama de produse pe care am dezvăluit-o azi alături de partenerii noștri de la Humanscale. Aceasta este menită să corecteze acest concept eronat și suntem ferm convinși că experiența noastră combinată aduce inovație în mediul de lucru, reușind să îmbunătățească considerabil productivitatea.”

Aspectul stilat al Razer Productivity Suite e furnizat de materiale și componente de cea mai bună calitate, folosite pentru a realiza o gamă deosebit de fiabilă. Butoanele mouse-ului Pro Click sunt certificate pentru până la 50 de milioane de acționări, în timp switch-urile din tastatura Pro Type sunt certificate pentru până la 80 de milioane cicluri, grație unora dintre cele mai durabile switch-uri în perifericele de birou. Fiabilitatea sporită generează o productivitate crescută pe durata de funcționare a produselor, în comparație cu alte produse existente pe piață.

Razer Pro Click și sănătatea
Dezvoltat în parteneriat cu Humanscale, lider mondial în producția și proiectarea de produse ergonomice ce îmbunătățesc sănătatea și confortul în mediile de lucru, mouse-ul Razer Pro Click a fost conceput special pentru a reduce riscurile pentru sănătate asociate cu folosirea îndelungată a mouse-ului, precum tendinita și sindromul de tunel carpian. Mouse-ul a fost special conceput pentru a poziționa încheietura mâinii în mod natural la un unghi de 30 de grade, prevenind astfel disconfortul și leziunile cauzate de pronația încheieturii.

Mai mult, Razer Pro Click a fost proiectat pentru a oferi confort pentru mâinile de diferite dimensiuni, încorporând o zonă de sprijin extinsă pentru palmă, degetul mare și degetul mic. Astfel, se reduce la minimum contactul cu masa care ar putea cauza stres la nivel de mâini și brațe. Rezultatul final este un mouse deosebit de confortabil, care oferă sprijin pentru întreaga mână reducând oboseala și posibilitatea de a comite erori, respectând astfel promisiunea Razer de a oferi atât performanță cât și precizie sporită.

“Scopul nostru este să reducem riscurile prezentate de sarcinile de la birou asupra sănătății, crescând totodată nivelul de confort” susține Allan Escoto, Global Product Director, Monitor Arms & Technology Solutions în cadrul Humanscale. “Colaborarea cu Razer ne-a oferit oportunitatea de a dezvolta un concept avansat, care se bazează pe vasta noastră experiență și care reflectă variatele aspecte ale ergonomiei. Astfel, mouse-ul wireless Razer Pro Click se folosește de ergonomie pentru a oferi o experiență de folosire mai precisă și mai sigură pentru sănătate.”

Bazat pe un senzor optic avansat de tip 5G dezvoltat de Razer, conectivitate Bluetooth cu mai multe dispozitive  și o durată de funcționare a bateriei de până la 400 de ore, Razer Pro Click este un dispozitiv premium, precis și fiabil. Calitățile sale sunt, pe scurt:

Razer Pro Type
Elementul central al fiecărei configurații de birou este tastatura, ce trebuie să fie confortabilă, rapidă și cu timpi de răspuns reduși, pentru a reduce la minimum oboseala și posibilele erori.  Tastatura Pro Type include butoane cu un strat special ce oferă o senzație de tastare delicată, asigurând astfel confortul pe întreaga durată a zilei de lucru. În mod complementar, switch-urile mecanice Orange dezvoltate de Razer oferă o acționare silențioasă dar fermă a tastelor, pentru o experiență de tastare precisă și rapidă. Lista de specificații este completată de conectivitatea wireless și cea Bluetooth cu până la patru dispozitive. Astfel, Razer Pro Type se adaptează ușor oricărei configurații de birou, oferind echilibrul perfect între performanță și confort. Calitățile tastaturii pot să fie descrise succint prin:

Razer Pro Glide
Razer Productivity Suite este completată de suprafața Pro Glide, care nu doar că se potrivește cu paleta modernă de culori a acestei suite, ce inspiră profesionalism, dar este companionul ideal al mouse-ului Pro Click. Suprafața texturată realizată dintr-o țesătură foarte densă are o durată de viață foarte mare și este ideală pentru redarea cu acuratețe a mișcărilor mouse-ului, fie ele rapide sau foarte line. Dimensiunile acesteia sunt de 360x275x3mm. Detaliile Pro Glide sunt:

Preț și disponibilitate
Razer Pro Click: 109,99 Euro
Razer Pro Type: 149,99 Euro
Razer Pro Glide: 11,99 Euro

La www.Razer.com produsele sunt disponibile chiar de acum, iar la partenerii de retail autorizați începând cu 27 august 2020.

Exit mobile version