Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Ramona Chiriac, noul Şef al Reprezentanţei CE la Bucureşti: “Avem în faţă o oportunitate unică de a transforma România cu NextGenerationEU”, fiind un mentor dedicat realizării egalității de gen și spargerii “plafonului de sticlă”

Ramona Chiriac îşi începe mandatul de şef al Reprezentanţei Comisiei Europene (CE) în România, de la 1 iulie, anunţă instituţia europeană. Cu o experiență de aproape 20 de ani în afaceri europene, Ramona Chiriac, prin prisma funcțiilor pe care le-a ocupat, a dobândit competențe solide de comunicare strategică și de reprezentare politică, precum și o cunoaștere aprofundată a contextului politic din România.

„Pentru mine, este o onoare să reprezint Uniunea Europeană în România, după ce aproape 10 ani am reprezentat România şi pe români în Germania, în diferite mandate. Văd noul meu rol ca o oportunitate de a fi parte din prezentul şi viitorul României, de data aceasta la nivel european. Avem în faţă  NextGenerationEU, care înseamnă mai mult decât un plan de redresare: este o șansă unică de a transforma România şi de a crea oportunități. #NextGenerationEU va contribui la construirea unui viitor mai verde și mai sustenabil pentru România, prin sprijinirea tranziției verzi şi digitale.”, susţine noul șef al CE la Bucureşti.

CE deţine Reprezentanțe în toate capitalele statelor membre ale Uniunii Europene (UE) și birouri regionale la Barcelona, Bonn, Marsilia, Milano, München și Wrocław. Reprezentanțele sunt „ochii, urechile și vocea” Comisiei Europene la fața locului, în statele membre ale UE, interacționând cu autoritățile naționale, cu părțile interesate și cu cetățenii și informând mass-media și publicul cu privire la politicile UE. Șefii reprezentanțelor sunt numiți de președintele Comisiei Europene și sunt reprezentanții săi politici în statul membru în care sunt detașaţi.

„O altă prioritate esenţială din mandatul Ramonei Chiriac o reprezintă Conferinţa privind viitorul Europei:
Toţi românii au dreptul de a-şi face vocea auzită, iar Conferinţa privind viitorul Europei este un punct de plecare excelent în acest sens. Ne permite tuturor să dezbatem o viziune comună asupra a ceea ce dorim să fie Uniunea. Îi invit pe toţi românii să acceseze platforma  https://futureu.europa.eu/, disponibilă şi în limba română, şi să joace un rol important în stabilirea priorităților Uniunii Europene. Pentru că numai împreună putem construi  astăzi Uniunea Europeană, pentru generaţiile viitoare.

Împreună cu echipa Reprezentanţei voi continua să colaborez cu autorităţile române, în beneficiul românilor şi a celorlalți cetățeni ai familiei europene. Desigur, îmi doresc să fie împreună cu noi cât mai mulţi români. La rândul nostru, vom crea punţi noi pentru a ajunge, cu mesajele noastre, la cât mai mulţi oameni.”, a mai adăugat noul oficial CE.

https://comunic.ro/wp-content/uploads/2021/07/Ramona-Chiriac-LinkedIn-2-1024x446.jpgPhoto credit LinkedIn

Ramona Chiriac se auto-descrie pe LinkedIn ca fiind șef al reprezentanței Comisiei Europene la București, România și mândru membru al echipei profesionale a președintelui Ursula von der Leyen. Diplomat de carieră / consilier de ministru, în serviciul public de peste 16 ani. Abilități diplomatice puternice, de colaborare în rețea și gânditor <out of box>, manager și dezvoltator de proiecte. Experiență academică puternică în științe politice și studii ale Uniunii Europene, precum și studii de gen, cu diplome universitare postuniversitare și post-universitare și cursuri executive. Autor de carte pe tema analizei discursului politic, cu accent pe discursul prezidențial românesc despre Europa și europenitate, mentor dedicat realizării egalității de gen și spargerii <plafonului de sticlă>. Promotor al conștientizării culturale și al relațiilor bilaterale care se caracterizează prin respect și curiozitate reciprocă și prin înțelegerea faptului că toate națiunile fac parte dintr-o singură lume.”

About (LinkedIn self-description)

Ramona Chiriac is currently Head of the Representation of the European Commission in Bucharest, Romania and proud member of President Ursula von der Leyen‘s professional team. Career diplomat/ minister counsellor, in the public service for over 16 years. Strong diplomatic, networking and collaboration skills and out-of-box thinker, manager and project developer. Strong academic background in political science and European Union studies, as well as gender studies, with graduate and postgraduate academic degrees and executive courses. Book author on the topic of political discourse analysis, with a focus on Romanian presidential discourse on Europe and Europeanness. Mentor and dedicated to achieving gender equality and breaking the glass-ceiling. Promoter of cultural awareness and bilateral relations that are characterized by mutual respect and curiosity and an understanding that all nations are part of ONE world.