Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Raluca Burghelea preia conducerea Accenture România

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România, în locul lui Gianrodolfo Tonielli, care a deținut această funcție în ultimii 5 ani. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra.

În cei 16 ani petrecuți în cadrul Accenture, Raluca a deținut diverse roluri, a înființat centrul de operațiuni din Bulgaria și a condus portofoliul de Finanțe și Contabilitate al clienților de operațiuni din România, Cehia și Slovacia. Totodată, a pus bazele a numeroase centre Accenture cum este cel din Timișoara și a condus echipa de recrutare din România, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

Gianrodolfo Tonielli, care face parte din echipa Accenture de 30 de ani, va deveni SAP Business Group Lead al Accenture pentru Italia, Europa Centrală și Grecia. El a fost Business Lead pentru Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România. Anterior, a condus divizia de vânzări și soluții pentru Italia, Europa Centrală și Grecia.

În România, Accenture are peste 4.000 de angajați și operează în 6 orașe: București, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Iași și Brașov.