Raiffeisen Bank oferă clienţilor IMM semnătură electronică calificată

Raiffeisen Bank semnează un parteneriat cu furnizorul român de soluții de transformare digitală Trans Sped, prin care clienții băncii, persoane juridice IMM pot obține certificate de semnătură digitală calificată. Clienții care dețin și achiziționează semnătură electronică printr-un card Visa Business, emis de Raiffeisen Bank primesc un discount suplimentar. 

„Prin parteneriatul pe care l-am încheiat cu Trans Sped și VISA Business, Raiffeisen Bank continuă să adauge noi servicii si produse care răspund nevoilor actuale ale clienților,  oferite în condiții deosebit de avantajoase.” a spus

Raluca Nicolescu, director executiv IMM la Raiffeisen Bank, punctează faptul că în prezent, cu ajutorul semnăturii electronice calificate, doar cu un telefon mobil sau laptop se pot semna oricând și de oriunde documente ale companiilor. 

”Astăzi, toate instituțiile publice acceptă semnătura electronică cu certificat digital calificat. În plus, contractele cu partenerii și chiar documentele utilizate în relațiile de muncă pot fi semnate digital foarte rapid și foarte sigur. Transformarea digitală începe cu certificatele digitale”, precizează Camelia Ivan, CEO Trans Sped.  

Certificatul digital calificat poate fi obținut online prin intermediul soluției certificate de identificare video pusă la dispoziție de Trans Sped.