Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Proiectul RoNET, Lot 5 a fost finalizat de MCSI

Pe 10 octombrie Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) a organizat conferința pentru finalizarea Lotului 5 din cadrul proiectului RoNET: „Construirea unei infrastructuri naționale de broadband în zonele defavorizate, prin utilizarea fondurilor structurale, LOT 5”. „Subliniem faptul că, prin operaționalizarea acestui lot, s-a creat disponibilitatea tuturor operatorilor de telecomunicații care doresc să furnizeze servicii în aceste localități, să asigure conectarea în bandă largă (internet, televiziune, telefonie fixă) de la punctele de acces la utilizatorii finali”, precizează oficialii MCSI.

La eveniment au participat reprezentanți ai MCSI, Ministerului Fondurilor Europene, Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Telekom, precum și ai autorităților locale din județele Mehedinți, Gorj, Dolj și Vâlcea, subcontractori implicați în proiect și alți peste 100 de participanți.

Proiectul RoNET este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională – FEDR – prin Programul Operațional Competitivitate – Axa Prioritară 2, având o valoare de 377.838.279,59 lei, inclusiv TVA.

Proiectul cuprinde un total de șapte loturi (în medie o sută de localități fiecare), până în prezent fiind finalizate două dintre acestea, respectiv Lotul 1 în luna mai și Lotul 5 în luna octombrie, a.c.

Lotul 5 include 96 locații din județele Dolj (30), Vâlcea (38), Mehedinți (26), Gorj (2). În cele 96 locații sunt în total 20.747 gospodării și circa 55.457 persoane potențial beneficiare de servicii de internet, televiziune și telefonie fixă.