Primul aspirator vertical fără fir Miele, disponibil și în România

Miele aduce și în România primul său aspirator vertical, fără fir, lansat la IFA 2019.

Tehnologia Vortex şi triplul sistem de filtrare asigură o curăţare igienică a aspiratorului. Murdăria grosieră este, astfel, colectată într-un container special, în timp ce praful fin este reţinut de către filtrul dedicat. Mecanismul Twist2open al recipientului de praf protejează utilizatorul de murdărire. Aspiratorul este dotat cu un filtru igienic, ce nu trebuie înlocuit pe toată durata de viață a produsului și reține particulele fine de praf. Aspiratorul Triflex poate detecta tipul de podea și își poate regla automat gradul de putere.

Unitatea PowerUnit constă dintr-un motor, o baterie reîncărcabilă și recipientul de praf, şi poate fi reconfigurată în doar câteva secunde. Dacă PowerUnit este montat direct sub mâner, putem accesa în mod convenabil spațiul de sub obiectele de mobilier sau, cu peria electrică îndepărtată, poate fi utilizat pentru curățarea tavanelor. Dacă PowerUnit este montat aproape de podea, centrul de gravitație se schimbă.

În modulul solo, PowerUnit aspiră firimiturile de pe masa de mic dejun sau din mașină. Bateria cu ioni de litiu oferă o autonomie de până la 60 de minute în modul solo, fără pauze, iar peria electrică MultiFloor XXL asigură o aspirare de până la 125m² de pardoseală în doar 30 de minute.

TRIFLEX H1 PRO este varianta Prestige a aspiratorului, ce le oferă utilizatorilor o baterie de rezervă reîncărcabilă şi o unitate de încărcare suplimentară, ce dublează timpul de funcționare, până la 120 de minute.