Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Premieră Orange: Yoxo, primul abonament 100% digital

Orange lansează Yoxo, un nou tip de abonament digital, o premieră pe piaţa din România. Este primul abonament exclusiv digital, administrat printr-o aplicaţie mobilă dezvoltată pentru Android şi iOS care îţi permite să realizezi totul online. De la crearea contului, la achiziţia de extra date şi opţiuni sau chiar anularea abonamentului, totul se poate realiza prin intermediul aplicaţiei, eliminând astfel nevoia de a merge fizic într-un magazin. Mai mult, Yoxo este primul abonament Orange fără perioadă minimă contractuală, clienţii putând renunţa la acest serviciu chiar şi înainte de încheierea primelor 30 de zile.

Cu acest abonament 100% digital clienţii îşi pot gestiona în orice moment atât resursele cât şi costurile. Astfel, clienţii pot adăuga resurse suplimentare atunci când au nevoie, iar plata acestora se realizează digital, în mod automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicaţie. La finalul lunii, pentru datele neconsumate aceştia primesc bani înapoi, fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care se doreşte renunţarea la abonament.

Pentru început, Yoxo by Orange se adresează clienţilor care au cartelă Orange PrePay sau un abonament a cărui perioadă contractuală a încetat şi doresc să beneficieze de un abonament digital şi flexibil. Acesta include minute şi SMS-uri naţionale nelimitate alături de pachete de date mobile ce pornesc de la 20GB până la 140GB.

Yoxo este un abonament configurabil, cu minute, SMS-uri şi date mobile incluse. La acesta, pot fi adăugate în funcţie de nevoile fiecărui client, opţiuni cu extra date mobile sau roaming SEE. Există şi opţiunea cu 100 de minute internaţionale.