Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Gartner: Vodafone, lider mondial IoT, pentru al 6-lea an consecutiv

Pentru al șaselea an consecutiv, Vodafone este recunoscut de către Gartner drept lider mondial în cadrul raportului Magic Quadrant 2019 pentru serviciile IoT. În cadrul Magic Quadrant, Gartner definește lider compania care deține abilități de execuție în ceea ce privește viziunea actuală, fiind totodată bine pregătită pentru viitor.

Vodafone s-a clasat pe prima poziție pentru viziunea cuprinzătoare și pentru abilitățile sale de execuție.

Raportul Gartner Magic Quadrant pentru servicii IoT evaluează 18 organizații de la nivel mondial.

„Consider că poziționarea Vodafone în topul liderilor pentru al șaselea an consecutiv reflectă abordarea noastră inovatoare pentru a dezvolta soluții IoT”, precizează Erik Brenneis, Director of IoT, Vodafone Business. „În ultimele 12 luni, am continuat să analizăm modalitățile prin care putem furniza soluții complete pentru clienții noștri, mai degrabă decât servicii de comunicații, ajutându-i să rezolve problemele de afaceri – spre exemplu, serviciile de gestionare pentru flote auto sau viața asistată. Parteneriatul cu ARM ce ajută la reducerea costurilor, dar și a complexității dezvoltării produselor conectate este un alt exemplu important.”
„De asemenea, cred că această recunoaștere este o garanție a soluțiilor IoT pe care le oferim în America, Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu și Afica. În acest an, am încheiat noi parteneriate cu America Movil, China Mobile și AT&T, ceea ce înseamnă că putem furniza conexiuni pentru clienți oriunde este nevoie”, a adăugat Brenneis.

În prezent, companiile adoptă din ce în ce mai mult soluții IoT pentru a putea identifica și utiliza noi fluxuri de venituri, pentru a își îmbunătăți eficiența și pentru susține loialitatea față de clienți.

Conectarea cu ajutorul serviciilor IoT poate oferi companiilor o vizibilitate fără precedent asupra proceselor, asupra activelor și asupra operațiunilor, având acces la informații relevante și la posibilitatea de a îmbunătăți procesele de afaceri.

Pe lângă serviciile de comunicații, Vodafone oferă și o gamă largă de soluții și servicii cu valoare adăugată, de la proiectarea hardware-ului și până la un portofoliu solid de servicii operaționale și centre de operare sigure situate în peste 50 de țări.

Raportul mondial Gartner „Magic Quadrant” despre serviciile Machine-to-Machine este disponibil aici.