Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Pasionaţi de gaming mobil? ASUS ROG are noi periferice pentru voi

ASUS Republic of Gamers (ROG) lansează noi periferice de gaming: tastatura de gaming ROG Falchion, căștile de gaming ROG Cetra RGB și ecranul de gaming ROG Strix XG16 gaming display. Tastatura de gaming wireless ROG Falchion are dimensiunea de 65% față de o tastatură standard, un panou tactil prietenos și interactiv cu multiple funcții și iluminare wireless Aura Sync. Căștile de gaming ROG Cetra RGB sunt dotate cu o tehnologie de anulare activă a zgomotelor (ANC) și cu iluminare RGB ce se poate personaliza. ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil de 15,6 inchi, cu baterie încorporată, care oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz şi rezoluție 1080p.

Tastatura de gaming wireless ROG Falchion are o copertă versatilă și un panou tactil interactiv care poate ajusta volumul, reda sau opri muzica și poate face zoom pe ecran. Panoul tactil poate fi, de asemenea, programat să fie utilizat drept cheie macro iar LED-urile RGB din interiorul panoului tactil să indice starea bateriei în timp real. Oferă gamerilor conectivitate ultra-rapidă de 1 ms în banda de 2,4 GHz și până la 400 de ore de autonomie a bateriei.

Căștile de gaming ROG Cetra RGB suportă multiple platforme prin intermediul unei conexiuni USB-C, inclusiv telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch. Are tehnologie de anulare activă a zgomotelor (ANC). Driverele exclusive de 10 mm ASUS Essence oferă sunet optimizat pentru jocuri și bași puternici. Utilizatorii pot alege dintre trei dimensiuni ale dopurilor de silicon și ale aripioarelor pentru fixare în ureche, precum și o pereche de dopuri din spumă.

ROG Strix XG16 este un ecran de gaming portabil de 15,6 inchi cu baterie încorporată care oferă rate de reîmprospătare de până la 144 Hz și o rezoluție 1080p. Este dotat cu două porturi USB-C și un port Micro HDMI, astfel că se poate încărca în timpul jocului. Suportul de pe spate poate fi deschis până la 70° și permite amplasarea stabilă a ecranului pe o suprafață plată, în orientare Vedere sau Portret. Sub suport se află un model de tip plasă cu text cibernetic. ROG Strix XG16 este compatibil cu trepiedul ROG Tripod, care le permite gamerilor să poziționeze ecranul deasupra unui laptop pentru utilizarea în regim de ecran dual.