Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

OPPO Watch, primul smartwatch din lume cu display dual-curved, ajunge şi în România

OPPO lansează primul smartwatch pe piața din România, Oppo Watch,  

care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii septembrie la partenerii autorizați ai companiei.

OPPO Watch vine echipat cu sistem de operare Wear OS dezvoltat de Google. Are funcție permanentă de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului, dar şi de antrenament.

Va fi disponibil în două versiuni: OPPO Watch de 46mm, în variantele de culori Black și Pink Gold, precum și OPPO Watch de 41mm, în varianta de culoare Pink Gold.

OPPO Watch 46mm este primul smartwatch din lume cu un display dual-curved. Raportul screen-to-body este de 72,76%. Procesul de lustruire din 19 etape asigură o trecere fină de la sticla 3D la rama din aliaj de aluminiu.

Display-ul 3D AMOLED are o dimensiune de 1,91 inci și cuprinde toată gama de culori DCI-P3. Luminozitatea de 500 de niți și densitatea pixelilor de 326 PPI a ecranului cu o rezoluție de 402×476 permit ca detaliile să poată fi văzute chiar și în lumina soarelui.

OPPO Watch de 41mm este realizat dintr-o ramă din aliaj de aluminiu din seria 6000.

OPPO Watch a dezvoltat cinci moduri de antrenament cu asistență vocală: Alergare, Arderea grăsimilor, Plimbare, Cycling exterior și Înot.

OPPO Watch poate fi considerat un partener de fitness, datorită adăugării funcției Google Fit ce oferă o multitudine de exerciții adiționale, inclusiv canotaj indoor și kite surfing.

OPPO Watch de 46mm oferă o durată de viață de până la 36 ore, în timp ce, în modul de economisire, durata bateriei poate ajunge până la 21 zile.

Proiectat pentru a ține pasul și a rămâne conectat, sistemul Dual-Chip Endurance dezvoltat de OPPO comută între modul Smart Snapdragon chip-driven și modul Power Saver Apollo3 chip-driven.

Noua tehnologie de încărcare rapidă VOOC oferă o durată de viață a bateriei de până la 16 ore de la o încărcare de doar 15 minute.