Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

OPPO şi Riot Games, parteneri pentru Campionatul League of Legends 2021

OPPO și Riot Games colaborează pentru Campionatul Mondial de League of Legends 2021, acțiune inclusă în colaborarea pe termen lung începută în 2019. Anul acesta OPPO va oferi premii jucătorilor cu rezultate deosebite și va asigura totodată transmiterea celor mai interesante momente precum și a interviurilor cu jucătorii și echipele de profesioniste.

William Liu, Vicepreședinte și Președinte Global de Marketing OPPO, precizează că „întotdeauna am considerat League of Legends o platformă ideală pentru a prezenta capacitățile produselor OPPO unui număr cât mai mare de gameri, la nivel global şi de aceea vom continua parteneriatul cu Riot Games și în acest an.”

OPPO este primul producător de smartphone-uri care sponsorizează campionatul, mai precizează John Needham, Director Global Esports în cadrul companiei Riot Games.

Produsele OPPO sunt echipate cu Modul de Gaming, care reduce substanțial distragerile pe care le-ar putea avea utilizatorii. Astfel, atunci când Modul de Gaming este activat, gamerii nu vor fi distrași de notificări, mesaje sau apeluri.

Campionatul Mondial de League of Legends va întruni echipe din 11 țări și regiuni. Competiţia începe pe 5 octombrie, iar finală va avea loc pe 6 noiembrie, în Engjavegur 8, 104 Reykjavik, Islanda.