Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Oppo Reno 3 Pro 5G, în precomandă la Vodafone. Vezi care este oferta şi ce cadou poţi câştiga

Vodafone și OPPO anunță un parteneriat pentru comercializarea produselor OPPO în țările europene în care operează Vodafone. Primele țări în care vor fi disponibile smartphone-urile OPPO sunt România, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda și Turcia. 

Vodafone Româniaprimeşte precomenzi pentru OPPO Reno 3 Pro 5G, în perioada 22 mai – 5 iunie clienții care înregistrează o precomandă urmând să primească cadou un set de căști wireless OPPO Enco W31. Clienții pot înregistra o precomandă pentru OPPO Reno 3 Pro 5G pe www.vodafone.ro până pe 5 iunie. OPPO Reno 3 Pro 5G este disponibil cu un pachet recomandat cu 70 de euro avans împreună cu abonamentul Red Infinity 25 și rată de 25 de euro.

OPPO Reno 3 Pro 5G este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 765, un acumulator de 4025 mAh cu tehnologie fast charge VOOC 4.0. Încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2% la 50% în doar 20 de minute, iar de la 0% la 100% și în doar 56 de minute. Noul OPPO Reno3 Pro 5G dispune de 12GB RAM și de o capacitate de stocare de până la 256GB.