OPPO intră în România cu smartphone-urile Reno3 Pro 5G și Find X2

În campania de precomandă (22 mai -5 iunie) pentru smartphone-urile Reno3 Pro 5G și Find X2, OPPO oferă cadou un set de căști wireless primilor clienți din România.

Astfel, la fiecare model OPPO Reno3 Pro 5G achiziționat în perioada campaniei, utilizatorul va primi cadou o pereche de căști wireless OPPO Enco W31, iar pentru fiecare smartphone OPPO Find X2 achiziționat în cadrul aceleași campanii de precomandă, cadoul va fi modelul de căști wireless OPPO EncoFree, pachetele promoționale fiind disponibile pe website-urile partenerilor Altex, eMAG, Flanco, Media Galaxy, Orange și Vodafone.

Reno3 Pro 5G

OPPO Reno3 Pro 5G este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 765G și cu funcție anti-lag şi are sistem de răcire stratificat și baterie de 4025 mAh.  Datorită tehnologiei de încărcare rapidă VOOC 4.0, încărcarea bateriei se realizează rapid, telefonul ajungând de la 2 la 50% în doar 20 de minute și în 56 de minute de la 0% la 100%.

Reno3 Pro 5G moștenește o parte dintre inovațiile aduse de seria Reno2 dar are și cel mai nou mod de stabilizare video, Ultra Steady 2.0 care îmbină Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) și Stabilizare Electrică a Imaginii (EIS). Fotografiile și video-urile cu cadre fluide sunt obținute prin îmbinarea informațiilor de la mai mulți senzori, împreună cu o analiză inteligentă a scenariilor surprinse. În același timp, Reno3 Pro 5G are și un mod de stabilizare Wide-Angle pentru a obține imagini cu o perspectivă mult mai largă. Totodată, Reno3 Pro 5G surprinde imagini clare și stabile indiferent de condițiile de luminozitate. Smartphone-ul oferă multiple opțiuni de generare de conținut, respectiv video-uri cu efect bokeh, un zoom foarte natural, mod AI Beauty și editare inteligentă cu ajutorul aplicației integrate SoLoop.

În ceea ce privește afișarea conținutului surprins, luminozitatea ecranului OLED de 90 Hz al Reno3 Pro 5G poate ajunge până la 1100 niți. Astfel, utilizatorii pot vedea conținutul afișat chiar și în lumina directă a razelor soarelui. Rata de răspuns maximă de 180Hz le permite utilizatorilor să se bucure de jocuri pe care să le poată controla în timp real sau să urmărească video-uri la calitate ridicată. Mai mult, ecranul lui Reno3 Pro 5G a primit certificarea TÜV Rheinland pentru protecția ochilor și certificarea HDR 10+.

Noul OPPO Reno3 Pro 5G are 12GB RAM, până la 256GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în variantele de culoare negru și albastru.

Utilizatorii care vor comanda smartphone-ul în perioada  22 mai- 5 iunie vor primi cadou căștile wireless OPPO Enco W31, care dispun de două moduri audio special dezvoltate pentru diferite tipuri de muzică, modul de noise-cancellation și două microfoane integrate.

Căștile OPPO Enco W31 utilizează o transmisie Bluetooth binaurală cu latență scăzută și sunt compatibile cu majoritatea smartphone-urilor ceea ce le fac o alternativă interesantă pentru  utilizatori.

OPPO Find X2

Vârful de gamă OPPOFind X2 are ecran Ultra Vision QHD+, cu o rată de împrospătare de 120 Hz și peste un miliard de culori. Ecranul a primit și recunoaștere la nivel internațional, fiind desemnat, de către organizația Display Mate, specializată în testarea ecranelor, Best Smartphone Display.

Are procesor Snapdragon 865, conectivitate 5G, precum și baterie compusă din două celule care au împreună o capacitate totală de 4200 mAh.

În plus, OPPO Find X2 ușurează viața utilizatorilor prin cea mai rapidă tehnologie de încărcare, Super VOOC 2.0 de 65W, care încarcă telefonul de la 0 la 100% în doar 38 minute.

Sistemul de camere integrează o lentilă wide angle de 48 MP, cu un senzor Sony IMX 856, o lentilă ultra-wide de 12 MP și una telefoto de 13 MP, astfel că Find X2 nu doar că redă ci și creează un conținut premium.

Noul OPPO Find X2 are 12 GB RAM, până la 256 GB ROM, și integrează interfața proprietară OPPO ColorOS 7. Telefonul va fi disponibil pe plan local în varianta de culoare Negru (Ceramică).

Seria Find X2 are un design curbat pe ambele părți. Partea frontală a seriei Find X2 este acoperită de un panou de sticlă Corning Gorilla de ultimă generație, iar tehnologia avansată de ambalare COP și design-ul curbat de 67.8o creează un efect vizual de excepție, precum și o experiență imersivă pentru utilizatori.

În perioada 22 mai-5 iunie, OPPO Find X2 vine la pachet căștile wireless OPPO EncoFree, cu sistem de glisare și atingere care permite controlarea volumului, apelurilor și a sistemului de voce printr-un simplu gest. 

Căștile OPPO Enco Free asigură o calitate ridicată a sunetului prin utilizarea standardului AAC (Audio Advanced Coding)  și a primelor difuzoare ultra-dinamice din industrie care utilizează un sistem de poziționare FPC (flexible printed circuit). De asemenea, pentru a avea un bas intens și în cazul volumului ridicat, este folosită o diafragmă tristratificată dintr-un aliaj de magneziu-titan și un circuit magnetic dual.