OLX oferă promovare online gratis antreprenorilor afectaţi de criza coronavirus

Platforma de anunţuri online OLX lansează o acțiune de susținere a antreprenorilor și afacerilor locale, în contextul crizei coronavirus care afectează mediul socio-economic, la nivel național.

Redeschide pe OLX se adresează tuturor antreprenorilor, IMM-urilor, producătorilor locali care în aceste momente critice au nevoie de a se menține activi și cât mai aproape de consumatori.

OLX își „deschide porțile” antreprenorilor din offline și online, oferind gratuit în perioada aprilie-iunie pachete de promovare online ce conțin 20 de anunțuri Premium pe lună, bonusuri de promovare pe OLX, promovare în cadrul campaniei digitale, precum și suport din partea echipei de vânzări pentru realizarea contului și încărcarea anunțurilor.

Obținerea pachetelor de anunțuri și de promovare se poate face prin completarea unui formular disponibil pe redeschide.olx.ro, urmând ca echipa de vânzări OLX să selecteze și să ia legătura cu cei înscriși pe platformă. „Suntem cu toții acasă și putem fi cu toții conectați, inclusiv la produsele și serviciile favorite. Platforma OLX este pregătită să susțină afacerile locale afectate de contextul actual să își continue activitatea economică, cu ajutorul reconfigurarii modelului de business și, implicit, focus pe vânzările online.”, afirmă Paul Neagoe, Head of OLX România.