Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Oaia neagră e personajul pozitiv: taie cu 50% preţurile DIGI, de Black Friday

Între 12-15 noiembrie 2020 aveţi reducere de 50% la abonamentele DIGI, la toate  serviciile sau extraopțiunile contractate, pentru o perioadă de 12 luni consecutive, fie că sunteţi deja client al operatorului sau dacă intenţionaţi să deveniţi. Pentru clienţii existenți reducerea se aplică doar pentru serviciile sau extraopțiunile nou adăugate, prin logarea în contul de client DIGI.ro, secțiunea „Serviciile mele” și în funcție de modificarea dorită, pot adăuga extraopțiuni sau upgrade-uri.

Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și pe aplicația mobilă DigiRomânia, de joi seară până duminică.

„Oaia neagră” va fi vizibilă în pagina principală a site-ului DIGI.ro.

În 2020, cea mai populară extraopțiune oferită de DIGI.ro a fost 4K, care include canalele Digi 4K și Eurosport 4K. Abonații care și-au activat această extraopțiune pot urmări la calitate Ultra-HD unele dintre cele mai importante competiții fotbalistice (UEFA Champions League, UEFA Europa League, LaLiga, Bundesliga), turnee de tenis (Roland Garros), dar și transmisiuni de Formula 1 sau Turul Ciclist al Spaniei.
Clienții noi au optat, în cea mai mare parte, pentru serviciile de telefonie mobilă (abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat, la 5 EUR cu TVA/ lună), iar următorul serviciu preferat a fost Fiberlink 1000. În luna octombrie, ”starul” vânzărilor online a fost extraopțiunea MAXPACK (HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2), ca urmare a campaniei exclusiv online «2 Looni», prin care clienții care își activau extraopțiunea primeau primele 2 luni bonus.