Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

O nouă ofertă de creditare de la Telekom Banking – Dobândă fixă începând de la 7,9% la creditele în lei

Prin oferta Telekom Banking, clienții pot accesa din luna septembrie credite de nevoi personale în lei de până la 150.000 lei, beneficiind de rate fixe pe toată durata contractului. Dobânda fixă începe de la 7,9% pentru creditele de refinanțare cu sume egale sau mai mari de 70.000 lei și cu o condiție – virarea unui venit lunar de minimum 2.000 lei într-un cont deschis la Telekom Banking. Pentru creditele noi, dobânda fixă începe de la 8,9% și variază în funcție de suma creditului, de profilul clientului și de istoricul său de creditare.

Procesul de acordare este unul facil, clienții având acces imediat după aprobare la banii împrumutați printr-un card de debit oferit gratuit, pe loc, care permite retrageri fără comisioane de la orice ATM din lume. De asemenea, clienții pot accesa creditul și prin intermediul serviciilor de Internet și Mobile Banking, oferite gratuit.

Nu se percepe comision de analiză în cazul creditelor de refinanțare, iar pentru împrumuturile noi comisionul de analiză este de 250 lei. Nu există costuri suplimentare pentru asigurări de viață sau șomaj.

Exemple reprezentative de calcul:

Pentru un credit de nevoi personale de 70.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani cu virare venit: DAE 9,58%, rată credit 1.453 lei și valoarea totală platibilă 87.447 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 8,9%. DAE include comisionul de analiză dosar (250 lei) și taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) și comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).

Pentru un credit de refinanţare de 70.000 lei acordat pe o perioadă de 5 ani cu virare venit: DAE 8,33%, rată credit 1,419 lei și valoarea totală platibilă 85,205 lei. Rata anuală a dobânzii fixă pe toată durata contractului: 7,9%. DAE include taxa de înregistrare la Arhiva Electronică (65,7 lei) și comisionul de administrare cont curent (3 lei/lună).

Creditele pot fi solicitate de persoanele cu vârsta minimă de 22 de ani și maximă de 70 de ani la scadența ultimei rate a creditului, care înregistrează venituri minime de 1.000 lei din salarii, pensii sau din activități independente, iar vechimea la actualul loc de muncă trebuie să fie mai mare de 3 luni.

Creditul este rapid și usor de obținut și poate fi solicitat în orice zi din săptămână, chiar și în weekend, prin oricare dintre modalitățile de mai jos:

  • Aplicație online prin completarea unul formular simplu, accesând pagina dedicată ofertei, clientul urmând a fi contactat ulterior de către un consultant Telekom Banking;
  • Prin telefon, sunând la call center 021 9253, disponibil 24/7;
  • Într-unul dintre cele 50 de puncte de vânzare dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom din București și principalele orașe. Lista completă a acestora este disponibilă aici.