Noua serie Samsung Galaxy S20 ajunge şi în România. Vezi la ce preţuri!

Seria Samsung Galaxy S20, formată din trei smartphone-uri: Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra este disponibilă din 13 martie 2020 şi în România, în magazinele fizice Samsung, pe site-ul samsung.com/ro, precum și în magazinele partenerilor.

Samsung poziţionează modelele din seria Galaxy S20 ca având cea mai bună cameră, cel mai bun display, cel mai bun software, cea mai bună baterie.

Toate dispozitivele din seria Galaxy S20 vin echipate cu noua tehnologie 5G (Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra suportă atât sub-6 cât și mmWave, iar Galaxy S20 suportă sub-6).

Cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de companie, care protejează întreg dispozitivul, de la cip până la software.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt disponibile în următoarele variante de culori:

  • Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White
  • Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White
  • Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black

Telefoanele din seria Galaxy S20 schimbă fundamental modul în care surprindem și împărtășim cu ceilalți felul în care vedem lumea. Acestea includ cele mai bune specificații de care au nevoie utilizatorii, și le oferă cea mai bună experiență mobilă. Aș aminti aici noua arhitectură a camerelor, care combină inteligența artificială cu cel mai mare senzor de imagine produs de Samsung, de 108MP, care le dă acestora posibilitatea de a realiza cele mai bune fotografii făcute vreodată pe un smartphone”, afirmă Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Romania & Bulgaria.