Noua ofertă de portare la Telekom vine cu Internet 4G nelimitat, minute şi SMS-uri nelimitate timp de un an

Telekom Romania lansează o nouă campanie pentru clienții rezidențiali care aleg să se porteze în rețeaua sa mobilă prin abonamentul Nelimitat M, cu bonus internet 4G nelimitat și minute plus SMS-uri naționale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni de contract, respectiv 3,5 euro/lună, TVA inclus. La finalizarea celor 12 luni, prețul abonamentului va fi de 7 euro/lună, TVA inclus.

Abonamentul mobil Nelimitat M pune la dispoziţie şi telefonul OPPO A53, la 6 euro/lună. Cei care optează pentru telefoanele Redmi 9 sau Samsung Galaxy A02s vor plăti 5 euro/lună. Prețul telefoanelor include TVA și se achită în rate lunare egale, pe o perioadă de 24 de luni.

Noua ofertă vine şi cu o reducere de 50% pentru serviciul Smart WiFi în primele 3 luni, pentru care clienții vor plăti începând de la 17,5 lei/lună, TVA inclus. Serviciul Smart WiFi reprezintă alegerea a peste 8.000 de clienți noi** în fiecare lună, care au internet instant la priză, oriunde în casă, ușor de instalat, fără intervenția tehnicienilor sau găuri și cabluri inestetice prin locuință.

Lansat anul trecut, în iunie, în baza dorințelor românilor și ținând cont de faptul că în perioada pandemică aceștia petreceau, în medie, șapte ore pe zi în fața televizorului, potrivit măsurătorilor TV realizate de Kantar Media, serviciul Smart TV Stick este achiziționat de peste 10.000 de clienți noi*** în fiecare lună, care aleg să își transforme televizorul obișnuit într-unul smart. Pentru doar 7,5 lei în prima lună, oferta Smart TV Stick include acces la până la 74 de canale TV online relevante pentru români (știri, sport, muzică, filme), disponibile prin intermediul platformei Telekom TV și a dispozitivului Google Chromecast, care permite utilizatorilor să redea conținutul aplicațiilor de pe smartphone, direct pe ecranul televizorului. Totodată, dispozitivul Google Chromecast preia conținutul canalelor TV incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicațiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, și îl redă pe televizor, cu un singur click, prin funcția “cast”. Pentru a-l utiliza, clienții au nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibră optică și un cont Google activ, necesar configurării inițiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicațiile de streaming preferate (ex: HBO GO, Telekom TV, Spotify). De asemenea, dispozitivul redă pe ecranul televizorului și fotografiile, clipurile video sau melodiile de pe telefonul mobil.

Cei care preferă serviciile clasice de televiziune vor primi o reducere de 50% în primele 6 luni de contract și de HBO și HBO GO incluse 12 luni.

Aceste ofertele sunt disponibile în cazul contractelor încheiate pe o perioadă minimă de 24 de luni și sunt valabile până la data de 30.09.2021, cu posibilitate de prelungire.

Totodată, sntreprenorii români care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom până pe 30 septembrie 2021, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor avea internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere promoțională la prețul abonamentului în primele 12 luni.

*Conform Studiului de măsurare a cotelor de piață ale furnizorilor de servicii mobile pentru persoane fizice, realizat de Institutul de Marketing Mia, pe un eșantion reprezentativ national, în ianuarie – februarie 2021 (6000 respondenți), respectiv iulie – august 2019 (3500 respondenți), Grupul Telekom are cel mai mare ritm de creștere al abonaților.

**Număr mediu lunar de noi abonați care au achiziționat serviciul Smart WiFi în perioada ianuarie – decembrie 2020.

***Număr mediu lunar de noi abonați care au achiziționat serviciul Smart TV Stick în perioada iunie 2020 – mai 2021.