Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Noua filosofie Telekom Romania Mobile este #FărăIdeiFixe

Telekom Romania Mobile lansează o nouă campanie #FărăIdeiFixe, pentru a oferi ”MOBIL PUR ȘI SIMPLU”, care exprimă “viziunea noastră de a sparge tiparele din industria telecomunicațiilor și de a face tehnologia mobilă accesibilă tuturor românilor”, a anunțat Charalampos Mazarakis, Chief Executive Officer Telekom Romania Mobile în cadrul unei conferințe de presă.

Operatorul își propune ca prin noua ofertă comercială să facă 5G accesibil oricui, oferind conectivitate atât la cartelă cât și la abonament, de la doar 5 euro. Oferta de toamnă aduce în prim-plan abonamentele Nelimitat cu roaming inclus și telefoane 5G la prețuri convenabile, inclusiv noua generație de smartphone-uri T Phone 5G, cât și oferte speciale pentru clienții persoane juridice.  

De asemenea, la cartela Telekom clienții primesc un voucher de 50 de euro la reîncărcări totale de 15 euro efectuate în perioada campaniei (13 septembrie 2023 – 7 noiembrie 2023), pentru achiziția de telefoane 5G.

Toți clienții Telekom Romania Mobile persoane fizice pot primi premii în aplicația MyAccount: telefoane 5G, vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei la diferiți parteneri și discount-uri speciale, mai anunță oficialii companiei. Detalii AICI

Campania #FaraIdeiFixe, prin care Telekom Romania Mobile își lansează noua filosofie de brand, ne prezintă poveștile a trei dintre românii care, prin activitatea lor, definesc ce înseamnă să combați ideile fixe și să reușești – Arian Notrețu, un tânăr de 18 ani, care după ce și-a pierdut piciorul la vârsta de 10 ani, a ajuns campion la triatlon și înot; Alexandra Mircea, un medic stomatolog care a sfidat preconcepția conform căreia educația dentară nu poate să se facă și pe internet, ci doar în cabinet și Lorelei Bratu, un influencer care iese din tiparele de frumusețe, devenind un model de urmat pentru multe femei.