Nou de la Kaspersky: serviciu de informaţii la cerere despre ameninţările cibernetice din companie

Prin noul serviciu Kaspersky Ask the Analyst organizațiile pot contacta cercetătorii companiei pentru opinii și îndrumări privind amenințările cibernetice și problemele de securitate. Programul va include analiza eșantionului de programe malware, informații despre familiile de programe malware sau anumite descrieri ale amenințărilor, cereri de informații de pe dark web sau informații suplimentare despre rapoartele Kaspersky APT Intelligence Reports.

Deși unele organizații nu pot discuta concluziile public, deoarece acest lucru este interzis în 52% din companii, consultarea cu un profesionist din industrie poate fi benefică.

Cu serviciul Kaspersky Ask the Analyst puteţi obține detalii suplimentare despre rapoartele Kaspersky Threat Intelligence, inclusiv cercetări mai aprofundate asupra indicatorilor monitorizați, precum și capacitatea de a discuta ceea ce au observat clienții din perspectiva lor și modul în care se raportează la activitatea prezentată în raport. De asemenea, puteţi descoperi comportamentul malware-ului și scopurile sale. Echipa Kaspersky Global Emergency Response Team, principala unitate digitală a companiei, de operațiuni criminalistice și de reacție la incidente, poate analiza eșantioane de programe malware și poate oferi recomandări cu privire la acțiunile ulterioare de remediere. Tot astfel, puteţi solicita o cercetare dark web pentru a dezvălui ceea ce știu criminalii cibernetici despre adresele IP, numele domeniilor, fișierele, e-mailurile sau orice detalii despre incidentele pe care le discută.