Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

Notebook-urile ProArt StudioBook, pentru graficieni, disponibile în România, de la 10500 lei

Seria de notebook-uri ASUS ProArt StudioBook este disponibilă în magazinele din România, cu preţuri de la aproximativ 10500 de lei (taxe incluse). Portabilele sunt destinate profesioniștilor din domeniul creației cum ar fi arhitecții, graficienii, designerii și creatorii de conținut vizual.


Grafica NVIDIA Quadro RTX oferă mai multe nuclee CUDA, RT și Tensor, făcând posibile randarea animațiilor, editarea clipurilor video 8K și manipularea datelor într-un mod mai eficient și mai fluid. Cantitatea de memorie RAM poate ajunge la 128GB, în timp ce spațiul de stocare pe SSD poate cuantifica până la 4TB. Fiecare produs ProArt StudioBook trece prin numeroase teste de durabilitate și certificări de nivel militar care garantează faptul că își va păstra calitățile și funcționalitatea chiar și atunci când este supus unui regim intens de exploatare.ProArt StudioBook Pro X W730
ProArt StudioBook Pro X W730 este cel mai puternic notebook ce poate fi achiziționat de creatorii de conținut. Laptopul poate fi echipat cu procesor Intel Xeon sau Intel Core i7 din generația a 9-a cu șase nuclee fizice – combinația optimă de frecvență ridicată și număr de fire de execuție pentru gestionarea unor aplicații complexe cu mai multe operații în paralel. ProArt StudioBook Pro X oferă o acoperire de 97% a spectrului de culori DCI-P3 și o acuratețe ridicată în redarea culorilor.

ProArt StudioBook Pro X este primul notebook din serie care integrează un ecran tactil secundar interactiv, ScreenPad 2.0.  

ProArt StudioBook Pro 17 W700
ProArt StudioBook Pro 17 W700 e echipat cu procesoare Intel Core i7 sau Intel Xeon, alăturate diverselor opțiuni grafice NVIDIA Quadro.

ProArt StudioBook 17 H700
Modelele ASUS StudioBook 17 H700 disponibile în țara noastră au la bază procesoarele Intel Core i7 din generația a noua sau Intel Xeon și grafica NVIDIA GeForce RTX 2060.

ProArt StudioBook 15 H500
Modelele sunt echipate cu procesoare Intel Core i7 și până la 48 GB memorie RAM. Are ecran de 15,6 inchi, de tip NanoEdge, implementat pe ProArt StudioBook 15.


Exit mobile version