Noile media convertoare de la Allied Telesis funcţionează şi la temperaturi între -40°C şi + 75°C

Producătorul japonez, unul din cele mai importante nume din industria de echipamente şi soluţii de networking, propune la acest început de an noi echipamente din zona de convertoare media, cuprinse în seria de produse IMC200/2000.

Echipamentele extind aria de cuprindere a reţelei prin convertirea datelor între cablajele bazate pe cupru şi cele multimodale sau unimodale bazate pe fibră optică. Aceste convertoare media din gama industrială sunt capabile să accepte module SFP de 100Mb sau Gigabit, prin auto-sesizare. În plus, cu ajutorul caracteristicii Remote Power Cycle, clientul nu trebuie să fie fizic la faţa locului pentru a distribui puterea dispozitivului final, astfel economisind timp şi bani.

Echipamentele au o gamă extinsă de temperaturi de funcţionare, între -40°C şi + 75°C, şi dispun de capabilităţi de protecţie IP-30. În plus, ca şi elemente definitorii, ele pot funcţiona ca echipamente de sine stătătoare sau în cadrul unei suite, şi sunt proiectate a funcţiona fără ventilator.