Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Noi soluții pentru rețeaua Wi-Fi 6 de la Cisco

Cisco anunță noi soluții inovatoare care vor transpune clienții într-o nouă eră a conectivității wireless. Wi-Fi 6 (cunoscut și ca 802.11ax), noul standard pentru rețele Wi-Fi, redefinește oportunitățile de dezvoltare a companiilor. Acesta reprezintă începutul unei noi ere de experiențe imersive wireless și conectare a miliarde de lucruri. „Rețelele 5G și Wi-Fi 6 reprezintă o nouă eră a conectivității”, precizează David Goeckeler (foto), vicepreședinte executiv și manager general Networking and Security Business în cadrul Cisco. „Dezvoltatorii lucrează deja la următoarea generație de experiențe wireless imersive. Miliarde de lucruri se conectează la rețea, iar această evoluție va crea o complexitate fără precedent pentru departamentele IT. Cisco construiește o arhitectură de rețea multi-domeniu pentru a simplifica tot ceea este complex, oferind CIO posibilitatea să inoveze.”

Cisco extinde, în același timp, portofoliul networking pentru rețele campus prin livrarea unui campus core switch conceput pentru networking la scară cloud. Cisco lansează astfel singura arhitectură wireless end-to-end, integrând automatizarea și software-ul analitic cu o gamă nouă de switch-uri, puncte de acces și controllere pentru rețelele de tip campus.

Noile standarde au la bază aceleași inovații din domeniul wireless ca 5G și vor redefini modul în care interacționează companiile și consumatorii. Pe lângă viteza semnificativ mai mare comparativ cu generația anterioară, Wi-Fi 6 oferă o capacitate cu până la 400% mai mare, fiind mult mai eficientă în spații mari precum amfiteatre, stadioane și săli de conferință. Latența este mult îmbunătățită, ceea ce permite scenarii de utilizare în timp aproape real. Rețeaua Wi-Fi 6 solicită mai puțin bateriile dispozitivelor conectate, oferind o experiență de utilizare mai predictibilă.

Cisco lansează mai multe produse pentru ca organizațiile să beneficieze de experiențe neîntrerupte de utilizare.

• Puncte de acces Wi-Fi 6: Noile puncte de acces din portofoliile Catalyst și Meraki oferă mai mult decât simplul acces la noul standard Wi-Fi 6. Cu chipset-uri personalizate și programabile și acces la capabilități analitice de top, cele mai noi puncte de acces Cisco oferă o rețea wireless mai inteligentă și mai sigură. Noile puncte de acces sunt multilingve, având capacitatea de a comunica cu multiple protocoale IoT, înclusiv BLE, Zigbee și Thread.

• Core switch pentru rețelele de tip campus: Cisco ridică ștacheta cu seria de core switch-uri Catalyst 9600, care reprezintă baza pentru funcționarea cu succes a oricărei rețele. Pentru a oferi experiențe wireless sigure și eficiente, organizațiile au nevoie de o singură structură de rețea care să unească rețelele wireless și prin cablu. Catalyst 9600 reprezintă următoarea etapă de dezvoltare pentru Catalyst 6000, cel mai de succes produs de rețea din istoria internetului. Catalyst 9600 va fi piatra de temelie pentru generația viitoare de rețele bazate pe intenție.

• Noi resurse pentru dezvoltatori: Rețelele Wi-Fi 6 și 5G reprezintă o oportunitate imensă pentru dezvoltatori. Pentru a le permite să creeze experiențele imersive promise de noile nivele de conectivitate, Cisco lansează DevNet Wireless Dev Center. DevNet, programul Cisco pentru dezvoltatori, oferă laboratoare de pregătire, medii de testare securizate și resurse pentru dezvoltatori, necesare pentru a crea aplicații wireless avansate. Platformele de acces Cisco Catalyst și Meraki sunt deschise și programabile până la nivel de chipset, permițând aplicațiilor să valorifice programabilitatea rețelei în moduri noi și inovatoare.

• Parteneriate noi în ecosistemul Cisco: Înainte de a lansa punctele de acces Wi-Fi 6, Cisco a efectuat teste de interoperabilitate cu Broadcom, Intel și Samsung pentru a răspunde provocărilor inevitabile care apar odată cu noul standard. Printre companiile care urmează să se alăture proiectului Cisco OpenRoaming se numără Samsung, Boingo, GlobalReach Technology și Presidio. Proiectul Cisco OpenRoaming are ca scop schimbul ușor între rețelele Wi-Fi, cele de tip LTE și rețelele Wi-Fi publice, în condiții de siguranță și conexiune continuă.

Wireless-first, cloud-driven, data-optimized

Rețelele Wi-Fi 6 și 5G reprezintă o oportunitate enormă și o provocare în același timp. În prezent, lucrăm de oriunde. Utilizatorii sunt tot mai dependenți de experiențele mobile și au toleranță zero pentru perioadele de nefuncționare. Pentru a răspunde acestor provocări, rețeaua trebuie să fie:

• Wireless-first: Tehnologiile mobile de astăzi stimulează creșterea economică. Acestea facilitează colaborarea între angajați, achizițiile online și învățarea, de oriunde. Pentru a oferi o experiență wireless foarte bună, departamentele IT trebuie să privească dincolo de rețeaua Wi-Fi și să se ocupe de întreaga experiență, de la un capăt la celălalt – livrând siguranță, fiabilitate și performanță.

• Cloud-driven: Cloud-ul conduce lucrurile la un nivel fără precedent. Cisco folosește cloud-ul pentru a livra mai rapid inovațiile. Cloud-ul ajută departamentele IT să fie proactive utilizând informații globale și livrând cele mai bune practici de soluționare a problemelor înainte ca acestea să aibă un impact asupra utilizatorilor.

• Data-optimized: Rețeaua oferă millioane de date despre utilizatori, experiențele și vulnerabilitățile lor. Prin intermediul unor procese analitice detaliate, pot fi create noi soluții care să optimizeze operațiunile IT, să susțină decizii de business mai bune, să ofere soluții inovatoare de securitate și să implice clienții prin metode mai eficiente.

În ultimii doi ani, Cisco a construit un portofoliu pentru rețeaua bazată pe intenție pentru a-și pregăti clienții pentru provocările viitorului. Noile puncte de acces și switch-urile de rețea campus sunt create pentru rețeaua bazată pe intenție și reprezintă apogeul eforturilor Cisco de reinventare a întregului portofoliu de acces.

Disponibilitate și servicii

• Punctele de acces Meraki și Catalyst 9600 pot fi comandate începând de astăzi.

• Portofoliul Cisco Customer Experience oferă consultanță de specialitate, cele mai bune practici și instrumente inovatoare pentru o facilita procesul de migrare a clienților. Acest lucru le permite să inoveze și să obțină ROI mult mai rapid.