Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Tim Cook: Apple va aloca 100 de milioane de dolari unei noi iniţiative a companiei pentru dreptate rasială

0
Tim Cook: Apple va aloca 100 de milioane de dolari unei noi iniţiative a companiei pentru dreptate rasială
San Francisco, USA - August 4, 2011: Apple Computers logo sits in brushed metal facade of a store in Union Square. Apple's control over branding and the consumer experience is legendary, and award-winning architecture and iconic design elements of the company's flagship retail locations have played no small part in the brand's resurgent popularity.

Cook a declarat că iniţiativa va avea atât componente interne cât şi externe şi că Apple va încerca să angajeze mai multe persoane din grupuri subreprezentate. ”Crescând în Alabama în timpul mişcării drepturilor civile, am văzut de prima dată că singurul lucru care a făcut vreodată schimbări de lungă durată şi durabile au fost oamenii de bună credinţă care au renunţat la confort şi la siguranţă pentru a vorbi şi a demonstra, pentru a solicita responsabilitate şi a perfecta o societate defecitară”, a afirmat Cook în filmarea sa…. + news.ro